05-10-10

huh?

goh, ben hier na echt wel ongelofelijk lange tijd eens komen piepen en merk dat ik deze maand (de hele vijf dagen dus al) al 248 bezoekers heb gehad, best wel fijn eigenlijk.

dus lieve bezoekertjes, het doet me plezier dat jullie eens komen piepen, en ik ga proberen om wat regelmatiger (wat heet Schamen) te schrijven.

benieuwd wat ik de laatste tijd zoal heb uitgespookt? wel, k ben nog steeds alleen met de kinderen. er is wel iemand geweest maar het was niet wat ik wilde.

meanwhile weten we ons hier vrij goed te redden met ons zesjes. oudste afgestudeerd, nog 3 in het middelbaar en de jongste volgend jaar ook (wordt trouwens binnen 2 maanden ook al 12, pubercity is right here @  my house).

verder werk ik sinds een klein jaar de vaste nachtshift. ja ook op vrijdag. vind dat best leuk om te doen al is het funest voor je rust. maar we hebben een leuk team en dat doet toch wel veel.

en uiteraard bestaat ook mijn sociaal leven nog Knipogen. ben afgelopen zaterdag nog naar Velvet69 geweest in  Brussel en dat was echt ongelofelijk goed. En vrijdag zag ik The Vanjets er nog een ongelofelijke lap op geven in Vilvoorde tijdens de .be music tour. En ik zag dat het goed was...

niet slecht voor een nieuwe kick off he...

16:32 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.