02-01-08

Zonder titel

Voor ik iets anders schrijf eerst mijn goeie manieren laten zien: aan iedereen een heel gelukkig 2008, en dat het alles mag worden wat je ervan verwacht en verlangt. Zo, nu de plichtplegingen gedaan zijn over naar de orde van de dag: een postje schrijven.  Liefst met ietwat zinnige dingen in, aan iets saais hebben jullie tenslotte niks he?

Ok here goes: oudjaar hebben we in -ingekrompen- familiekring gevierd, de oudste zoons waren immers bij hun respectievelijke vriendinnen. Maar het was gezellig: in de vooravond kwamen mijn nicht en haar vriendin binnenvallen. Vorig jaar vierden we bij hen kerst, dit jaar kwamen ze onaangekondigd maar zeker welkom aangewaaid.

Na een goed uur waren ze al weer weg, en kon onze oudejaarsavond van start gaan. Eerst gewoon gegeten (iets dat iedereen lustte: selder met ballekes, yummie). Daarna wat muziek opgezet en onder ons een beetje onnozel gedaan, dat werkt altijd :). Een poging gedaan om milkshake te maken met onze nieuwe blender (zie dit postje) gedaan, maar die mondde uit in een aanrecht vol milkshake en een uiteindelijk kapotte blender :(. Gelukkig kan ik hem overmorgen meegeven naar waar hij van komt, ze gaan ermee terug :).

Dan een spelletje yahtzee gespeeld en ons een kriek gelachen met onze jongste die het beste van zichzelf gaf en zalig gek deed. Na het spelen nog even verdergeknutseld aan de moto op schaal die mijn jongste zoon kreeg (en geloof me vrij, 'k heb er fameus mee afgezien) en toen was het al bijna tijd om af te tellen.


Om vijf voor twaalf ging er -naar mijn gevoel te vroeg maar ja- al vuurwerk af en hebben we de tv opgezet, om zeker maar niet verkeerd te zijn he. Twaalf uur stipt is twaalf uur stipt. Toen het zover was kusjes gegeven en naar buiten gegaan om naar het vuurwerk te kijken. Naderhand niet veel meer gedaan, kids om half twee bedje in en wij om 3 uur.
800px-Bratislava_New_Year_Fireworks
Gisteren een lazy day gehad, daar dienen feestdagen tenslotte toch voor en vandaag getracht om terug te beginnen een "gewoon" ritme te hanteren: op tijd opstaan, eten en gaan slapen. Met succes overigens. Ook mijn dochter naar haar vriendinnetje in Mortsel gebracht om enkele dagen te gaan logeren.

Straks rustig in de zetel en niet te veel geks: schattie moet morgen terug aan de slag dus we moeten fris zijn. Zij om te werken, ik om haar weg te brengen. En zo is de cirkel weer rond en alles weer bij het oude. Eerlijk gezegd prima voor mij. Heb niks tegen de feestdagen maar ik zei het al: sinds mijn ma dood is heb ik ze liefst snel achter me.

Maandag begin ik weer te werken dus ik kan er nog een paar dagen van profiteren. Maar eerlijk gezegd kijk ik ernaar uit... Nooit gedacht dat ooit te zeggen trouwens.....

19:27 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey peggy, bij deze wil ik je ook een fantastisch 2008 wensen...

Lieve groeten An

Gepost door: An | 03-01-08

Heyhey, een prachtig 2008 toegewenst! Ik zou weer wensen kunnen uitdelen, maar aangezien dat iedereen dat al constant doet weet vast al wel dat het je van harte gegund is e? :-)
Groetjes

Gepost door: Carmen | 03-01-08

De commentaren zijn gesloten.