09-12-07

L-day 2007

Ik ga kort zijn, voor mij  was het eigenlijk een dikke teleurstelling. De afgelopen jaren had ik me telkens heel goed geamuseerd en ik had er dit jaar dan ook al heel lang naar uitgekeken. Pas op, chapeau voor zij die het ineen gebokst hebben maar het was gewoon niet zo leuk als vroeger.

We zijn 's middags eerst naar Yasmine gaan kijken, dat viel goed mee en aangezien we helemaal vooraan stonden kunnen we onszelf nu wijsmaken dat ze eens diep in onze oogjes heeft gekeken.

foto's_081207 019

Na Yasmine terug naar huis zodat schattie zich kon klaarmaken, ze moest immers een shift werken, ik ging weer naar huis om me om te kleden en dan weer naar daar voor onze gezamelijke shift aan de inkom. Die werd omgezet naar het opruimen van een zaal (iets wat ik niet echt apprecieerde).

We hebben naderhand ook nog een stukje Cappaert Sisters meegepikt maar die vond ik maar niks. Smaken en goestingen verschillen he.

Toen kwam het langverwachte moment: de fuif. En die is mij dik tegengeslagen, er was minder volk, andere muziek, ... We zijn dan ook om twaalf uur naar huis gegaan.

L-day 2007? Voor mij een dikke teleurstelling! 't Was leuk om enkele mensen terug te zien die we elk jaar zien op die dag maar daar blijft het dan ook bij. Hopelijk volgend jaar beter... 


 

13:21 Gepost door Peggy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) | Tags: l-day, yasmine, cappaert sisters, fuif |  Facebook |

Commentaren

ik ook hey,

Ik ben ook geweest. Ik kan wel niet vergelijken met andere keren. Ik ben eerst op de standenmarkt geweest. Daar hebben we wat gepraat met een moeder van een holebi van woHg ( Werkgroep ouders van holebi's in Gent). Ik vond yasmine eigenlijk wel goed. En het toeval wil dat ik ook wel redelijk vooraan stond. 'k Weet nie of het jou is opgevallen dat er daar een meiske rondliep met een bruine rok aan. Dan was dat 9 van de kansen op 10 mij dat je gezien hebt. Ik wist natuurlijk wel dat de kans dat er daar nog andere lesbiennes met een rok zouden rondlopen klein was, maar 'k had dat al vlug nadat ik beslist had om te gaan beslist. En 'k vond dat zelf eigenlijk best wel cool. Het enige waarvoor dat ik ga zorgen is dat als ik de volgende keer weer met een rok ga. Ik andere schoenen heb, want de vloer is daar bijzonder glad moet ik zeggen. Ik ben nog naar het debat geweest met minister Vanackere en een vertegenwoordigster van minister Vandelanotte en etc. Dat vond ik wel interessant en ik herkende wel een paar dingen. Daarna ben ik naar het voorleesuurtje met Adrienne Nijssens, Anja De Crom en Karin Giphart geweest. Dat was wel grappig. Daarna moest ik helaas door, want ik moest nog naar een concert van Ozark Henry in Kortrijk. Gelukkig wou het meiske waarmee ik mee was mij naar Kortrijk brengen, want wegens de treinstaking kon ik niet meer met de trein naar huis. En ondanks het feit dat ik tijdens het wachten in het station bijna een husband aan mijn rok (voor de gelegenheid) had . Is mijn conclusie dat ik het eigenlijk wel leuk vond en ik volgend jaar zeker terugkom. En dat hopelijk dan voor iets langer. En als het voor jou dit jaar een teleustelling was, kan het alleen maar beter worden, denk ik.

Grtz Lies

P:S: De slippers vond ik bijzonder goed geslaagd.

Gepost door: Lies R | 09-12-07

@ Lies R Wel, vind het echt fijn dat jij je wel amuseerde, L-day is immers "onze" dag he :)
Spijtig, heb je niet gezien, maar dat ik volgend jaar ga staat vast en ik zal uitkijken naar het meisje met de rok en dan kunnen we misschien eens een praatje doen.
Over de slippers: die vonden wij ook bijzonder goed gevonden!
Tot dan?

Peggy

Ps ben eens naar je site gaan kijken: cool en ik kom nog wel eens meer langs

Gepost door: Peggy | 10-12-07

Ik heb geen slachtoffers mee gevonden om mee te gaan (examens, ander feestje,...). Je post is dan ook een doekje tegen het bloeden. Ik ben ontsnapt aan het doden van de tijd tot de eerste trein terug naar Antwerpen. :-)

Gepost door: Carmen | 10-12-07

Als ik kan, ga ik zeker volgend jaar terug. En als je uitkijkt naar een meisje met een rok zal je wel niet veel kunnen missen. En ik wil zeker wel een praatje maken. Lijkt mij wel leuk.
Ik weet niet of je Saartje Vandendriessche gezien hebt in De laatste show? Wel spijtig dat ze er zo'n karikatuur van heeft gemaakt. Moest je het willen geloven dan kan je aan hetgeen iemand draagt zien of die lesbisch is of niet.

Gepost door: Lies R | 11-12-07

misschien moet ik dan ook maar een rok aandoen

Gepost door: anja | 11-12-07

@ Lies R aan hetgeen iemand draagt zie je het niet volgens mij...
ikzelf heb een vrij goeie gaydar, ik ben toch 7 op de 10 keer juist en dan gaat het niet over iemands garderobe, ik merk het gewoon...

Gepost door: Peggy | 11-12-07

@ schattie Lieveke,

jij in een rok met mij mee naar lesbiennedag, dat zou super zijn, misschien kunnen we volgend jaar gewoon allebei een mooi rokje aandoen, we do look pretty good in them, don't we?
maar, wat je ook aan hebt (of niet :P), ik vind jou ALTIJD mooi!!!

Gepost door: Peggy | 11-12-07

De vraag was hoeveel lesbienne er in Saartje zit. En daarvoor keken ze vooral naar de kledij. Ze had bv. een trui aan met kap en dat stond dan voor 10% ofzoiets. Moest ik het geloven dan zat er die dag 0% lesbienne in mij, wat uiteraard totaal niet klopt. En ik geloof daar ook totaal niet in.
Het besef dat er mensen zijn met zo'n goeie gay-dar maakte mij vroeger wel wat nerveus, want stel dat ze niks voelden. Of voelden dat ik het niet ben, en daar een opmerking over zouden maken. Wat gelukkig nooit gebeurt is. Ik heb dat bv. niet.
Allé, het ziet er naar uit dat ik mss niet meer zo alleen in mijn rok op de lesbiennedag zal rondlopen. Dat vind ik wel een fijn idee. Maar jullie moeten dat ook maar doen als jullie dat echt willen. Maar tis nog lang voor dat het nog eens is.

Gepost door: Lies R | 13-12-07

Toegegeven Als ik een vrouw zie met stekeltjeshaar, een ruitjeshemd, jeans en birckenstocks, tja, dan denk ik ook wel van daar heb je d'r eentje.
maar tegenwoordig zijn er gelukkig ook veel meer lesbiennes die zich vrouwelijk kleden he. Gelukkig maar.
En wat die gaydar betreft, ikzelf wist het langs geen kanten van mezelf tot voor 6 jaar ... en niemand heeft het ooit aan me gezien. Toch ben ik geen "poppemieke" nochtans (mijn ma noemde mij qua kleding altijd een halve jongen...). Dus daar gaat mijn vliegerke dan weer niet op.
Ach, zolang we er maar goed uitzien en diegenen die we leuk vinden ons zien staan en de rest ons gerust laat hebben we niks te klagen he :)

Gepost door: Peggy | 13-12-07

hallo, wij zijn daar nu nog nooit naartoe geweest. toeval of niet maar ik moet ook altijd werken als het lesbienne dag is ... hopelijk zijn we er volgend jaar wel eens bij
groetjes
cindy

Gepost door: cindy | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.