03-12-07

Baaldagje

Er zijn zo van die dagen he dat je liefst van al in je bed zou blijven liggen tot je je weer goed voelt, whenever that may be... En vandaag is er zo eentje.

Misschien moet ik hier toch eens een beetje tekst en uitleg geven want jullie kunnen waarschijnlijk totaal niet meer volgen he. De ene keer schrijf ik dat alles super is, de andere keer dat ik stout ben geweest, dan weer zit ik op een roze wolk.

In 't kort: ik heb schattie bedrogen een tijdje geleden, iets waar ik me heel erg slecht over voel. Was verliefd geworden op een collega en in een heel dronken bui is het totaal uit de hand gelopen. Schattie wist het bijna direct daarna, en gelukkig wil ze me vergeven wat ik deed.

Maar zelf kom ik er niet mee in het reine, ik snap nog steeds niet hoe ik het heb kunnen doen. Ondanks het feit dat ik me tot dat meisje aangetrokken voelde was het absoluut niet in me opgekomen om daar iets mee te doen, ik heb een hekel aan overspelige mensen. En nu ben ik er zelf eentje...

Da's wat ik nog het meest griezelig vind: ik zie mijn vrouw doodgraag, en toch, op momenten dat het wat minder gaat en het lijkt of je alleen nog maar ruzie maakt, gebeuren er dingen waar je achteraf onnoemelijk veel spijt van hebt. En dat woord beschrijft het echte rotgevoel maar amper.

Er zijn momenten, veel zelfs, dat ik mezelf haat. Want ik heb haar enorm veel pijn gedaan. Mezelf ook trouwens. 'k Heb de toekomst van de kinderen in het gedrang gebracht. Enz enz... Enkel en alleen omdat ik het gevoel had dat ik aandacht te kort kwam. Ok, dit is misschien een beetje simplistisch weergegeven, maar beter kan ik het niet uitleggen.

Vandaag is dus een dag dat ik niet anders doe dan nadenken, piekeren, mezelf pijnigen met de vraag waarom ik me niet heb beheerst. Vragen waar ik geen antwoorden op heb, maar waarmee ik blijf worstelen.

Binnenkort kunnen we weer naar de therapie. Het wordt in eerste instantie relatietherapie, maar ik wil ook uitzoeken waarom ik afdwaalde, of het iets met mijn adhd te maken heeft, of er manieren zijn om met die gevoelens om te gaan.

Want ik heb vorig jaar een verliefdheid gehad (puur platonisch want online) die zeer ingrijpend is geweest voor ons (het gebeurde vlak voor ons trouwen), en dit jaar gebeurde het weer, echt dit keer. Ik wil leren wat ik moet doen wanneer ik me verwaarloosd voel, wanneer we uit elkaar dreigen te groeien want -al geloven jullie het misschien niet meer na deze post - ik zie schattie echt on-ge-lo-fe-lijk graag, ze is echt degene met wie ik oud wil worden en ik wil dat niet meer in de waagschaal stellen... 

Zij en ik, we hebben nog zoveel plannen, we hebben samen al zoveel meegemaakt, ons leven is goed. Het enige wat ik dus vraag is om te leren hoe ik de vrouw kan zijn die haar gelukkig maakt. Want dat is wat ik wil. Dat is wat zij wil. Ik wil mijn beloftes aan haar waarmaken, daar heeft ze recht op...

10:38 Gepost door Peggy in Privé | Permalink | Commentaren (5) | Tags: prive, verliefd, overspel, toekomst, schattie, liefde, bewijzen |  Facebook |

Commentaren

Stop met je te wentelen in zelfmedelijden , wie bedriegt verdient in principe geen tweede kans. Je hebt geluk dat je met iemand bent die zoiets kan vergeven.

Gepost door: Bart | 03-12-07

Beste Peggy,

Schijnbaar heeft iemand MIJN url geplaatst onder een reactie die totaal NIET van mij is. Ik begrijp dat je die commentaar op mijn blog hebt gezet, alleen moet je begrijpen dat ik die reactie niet geplaatst heb, want mijn naam is dries en NIET bart. En zo'n dingen zou ik btw nooit zeggen. Zo ben ik niet...

Bart,

Ik weet niet wie je bent, maar wat je aan het doen bent is op LAAG niveau.

Gepost door: Dries | 03-12-07

Wees niet zo hard voor jezelf. Tijd zal de wonden helen, focus op het goede dat je vrouw in jou naar boven brengt dan verdwijnt het negatieve wel vanzelf.
Sterkte

Gepost door: xxx | 04-12-07

Je excuses zijn aanvaard en waren zelf niet nodig. Het is Bart die zijn excuses moet aanbieden. Wat post die met mijn link? :s Mijn excuses krijg je ook, of ik nu iets gedaan heb of niet, doet er niet toe. :)

Gepost door: Dries | 04-12-07

Het is een heel moeilijke periode voor je, maar zoals het cliché zegt zal de tijd wel raad brengen. Op de zware dagen heb je tenminste nog het geluk dat ze maar 24 uur duurt en dat je die niet alleen moet doorworstelen. Geef jezelf de tijd om het te plaatsen.

Gepost door: Carmen | 04-12-07

De commentaren zijn gesloten.