01-10-07

Boos!

Ik kom net van m'n werk, en ik ben kwaad, heel kwaad.

Moest vandaag gaan helpen in mag 22 en hé, dan doen we dat he. Het streelt mijn ijdelheid ook wel een beetje, want ik ben de enige zo'n beetje die en kan scannen, reachen, met de vorklift rijden, en ook wat burowerk. Dus ikke daarnaartoe.  Ondanks de ijdelheid toch tegen mijn zin, sinds we er weg zijn loopt het daar in het honderd blijkbaar en ze zijn daar grote kuis aan 't houden. Niet echt leuk vooruitzicht maar soit, als het moet dan moet het.

Erin gevlogen toen ik eraan kwam, beetje detail gedaan (is zendingen controlleren), wat palletten weggezet, rekken gereorganiseerd. Ondertussen met de supervisor van de 15, die nu in de 22 orde op zaken moet stellen, wat gekibbeld maar dat mag je vriendelijk beschouwen: ze aanvaardt kritiek en vindt het wel tof als je je mond opendoet. Wat ik dus overvloedig gedaan heb vandaag :)

Maar er was 1 ding dat me tegenstak, een iemand meerbepaald: ik moest met hem wisselen van job en hij zei dat het was omdat ik het niet kon. tuurlijk kon ik het wel, maar als het gecommandeerd wordt, doen we het he. Hij heeft een paar keer serieus op mijn tenen getrapt vandaag maar ik liet het zo. Tot vanavond, hij stond een hele tijd te babbelen en ik heb het gezegd tegen de TL; ikke werken iedereen werken he. Hij is het te weten gekomen, vroeg aan mij of ik het gezegd had en ikke, stomme gans, ik zeg dan gewoon ja.

Resultaat: hij gaat het aan de bazen verklikken als ik t minste verkeerd doe. Awel dat hij maar doet, want ik bel morgenvroeg naar bovengenoemde supervisor vd 15 om mijn zegje te doen, ah ja. Wat denkt die klojo wel, mij een beetje bedreigen of wat? 't Is de grootste klaploper die bij ons rondloopt, en die gaat mij eens effe de les spellen? Don't think so... en dan mogen ze mij een bazenpoeper noemen, maar ik ben ook niet te schoon om mijn mond tegen diezelfde bazen open te trekken als er iets niet in orde is, en ik moet de eerste nog na mij zien komen :) 

23:08 Gepost door Peggy in werk | Permalink | Commentaren (3) | Tags: werk, ruzie, magazijn, klikken |  Facebook |

Commentaren

Keep your cool! Ziet ernaar uit dat dat een persoonlijke vete is/gaat worden. Laat je niet doen maar een grote bek opzetten is denk ik niet de beste manier. Beter cool blijven en alles rustig uitleggen. Komt veel beter over. Succes!

Gepost door: inne | 02-10-07

Droomjob Dag Peggy

Blij te lezen dat je nu op een plek werkt waar alles goed loopt.

Ken me helemaal inleven in jouw (vorige) situatie: collega's die een beetje te enthousiast het een en het ander doorspelen aan de bazen.

Als het me weer eens te hoog zit, begin ik te fantaseren over een ideale werkplek. Iets waar ik helemaal mijn ding kan doen zonder dat er iemand me iets misgunt.

Vorige week zat ik op café met een vriending te praten. Zij ving iets op over StarCrew. Blijkbaar is dat een programma waar 20 geselecteerden aan meedoen. Zij krijgen de hulp van vijf coaches om he-le-maal opnieuw te beginnen. From scratch.

Dat zou pas echt te gek zijn: de kans krijgen om je droomjob echt in te vullen. En er dus niet langer alleen maar van ... dromen.

Ik ben dan ook eens gaan kijken op www.starcrew.be Ben nu met de inschrijving bezig. Niet zo gemakkelijk om dan een difinitieve keuze te maken over wat je écht wilt worden. Als alles mogelijk is, wat moet je dan kiezen?

Gepost door: Bart Severi | 13-11-07

geen tittel hoi ik heb een lief maar mijn vriendin heeft gezegt tegen mijn lief dat die op iemand anders is en nuu is mijn lief bos wat moet ik zeggen tegen hem

Gepost door: mirkelam | 05-01-09

De commentaren zijn gesloten.