29-09-07

diner @ el greco

De Flair, 't is iets uit mijn jeugd en hoewel ik ondertussen het Flairstadium al lang ontrgoeid zou moeten zijn kan ik er vaak niet aan weerstaan: ik geef grif toe dat als er iets over seks instaat, ik 'm dan koop, ben dol op verhalen over seks. Maar ook de pockets kunnen op mijn trouw rekenen: kappersbezoekjes voor 18 €, hotelletjes in bijna heel Europa voor 30 € per nacht, en de restopocket, waarmee je voor 7 € pp kan gaan eten met z'n twee.

38_extrapocket_rdax_58x150

Die laatste zat er deze week bij (je kan Flair nog tot en maandag kopen, maar je kan ook je pocket nabestellen). Schattie en ik gingen uit eten dit weekend, dat had ik al gezegd, en als het zo goedkoop kan is dat natuurlijk extra leuk he. Het wordt trouwens bij El Greco, een Grieks restaurant hier in Wetteren. 'k Heb nog nooit Grieks gegeten maar het menu was gelukkig zo "nikslustervriendelijk" dat ik het erop waag.

En daarna misschien nog even naar het concert voor verdraagzaamheid dat om half 8 begint op pleintje de zeshoek, ook in Wetteren. Ik kende enkel Jerboa van de affiche, maar die zijn goed dus waarom ook niet he. 

Commentaren

flair pocket hoi, weet je soms waar je die flair pocket kan nabestellen ?

groetjes

Gepost door: sarah | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.