08-08-07

Lokerse Feesten

Ik ga niet de moeite doen me te excuseren om het feit dat ik al zo lang niet meer geschreven heb, het begint een beetje afgezaagd te worden he? Wat misschien wel belangrijk is: alles gaat goed: met mijn schattieke, de kids, het werk. Dus voor de rest geen woorden aan vuilmaken :) 

vanjets
Vanavond gaan we naar de Lokerse Feesten, dit keer niet onder ons tweetjes maar de oudste dochter (12). Het is een absolute muziekfreak, ze kent zowat alles wat recent is uit het hoofd. Toen ik haar vertelde dat ze meemocht sprong ze zo ongeveer een gat in de lucht.

De line up vanavond:

  • The Vanjets (zie foto)
  • Zornik
  • P!nk (t wordt de derde keer op een jaar dat wij haar zien maar t is een beestig wijf, dus het is nooit genoeg)
  • Hermanos Inglesos 
pink

Pink begint om 23 u, maar we zijn van plan om vroeg te gaan en deze keer eens zo dicht mogelijk aan het podium te staan, voor ons dochtertje natuurlijk he :). Ik moet morgen werken, heb vandaag een dagje congé gehad ('k sta toch met de late deze week), en morgen blijft mijn liefste thuis. Al te veel last van ons uitstapje zullen we dus niet hebben hopelijk. 

Commentaren

Wow! Ik was ook op de lokerse feesten die avond en WOOOOW, het optreden van p!nk was ONGELOOFELIJK! Ik kwam eigenlijk voor zornik, die had ik wel al een aantal keer zien spelen en die vond ik natuurlijk ook supergoed (ondanks de kleine stooring met de versterkers:p). Ik had nooit gedacht dat p!nk zo goed live kon zingen en wat entertainen betreft :o!!! Blijkt dat ik onbewust al een hele boel liedjes van haar uit het hoofd kende, en kheb het dan ook niet gelaten om luidkeels mee te zingen;-)... Een verrassende en geslaagde avond! Meer van dat!

Gepost door: Bas | 11-08-07

De commentaren zijn gesloten.