18-05-07

Voor mijn lief - part 2

Op één of andere vreemde manier leek deze dag veel trager te gaan dan andere dagen... Waarschijnlijk vooral omdat ik schattie mis natuurlijk...

Gelukkig voor mij leven we in deze tijd waarin we onze toevlucht kunnen nemen tot smsjes, telefoongesprekken en emails wanneer we niet samen zijn. We hebben in de loop van de dag dus best wel wat smsjes verstuurd en ik heb haar gemaild. Zo kan ik me toch een beetje inbeelden dat ik tegen haar praat he. Toen we vanavond belden en verteld hadden hoe onze dag was verlopen werd het even stil. Geen vervelende stilte hoor, integendeel.

Meer de stilte die je deelt met je liefste, een stilte die alles zegt. En dat heb ik haar dus ook verteld: "Weet je nog schattie, toen we elkaar in het begin belden en ik je zei dat ik heel de nacht met de telefoon tegen mijn oor zou kunnen zitten? Je zou niks moeten zeggen, 't feit dat je aan de andere kant van de lijn bent is genoeg".

missing_you

Enkele minuutjes geleden kreeg ik n smsje dat ze ging slapen... Morgen trekken ze Kopenhagen in en dan moet ze uitgerust zijn he.

De vriendin waar ze bij is is een heel toffe meid, ze was schatties getuige bij ons huwelijk. Het doet me, ondanks dat ik haar mis, vooral toch heel veel plezier dat die twee nu eens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen want geef toe: tijd met vrienden is soms al zo moeilijk als je vlak bij elkaar woont, maar vanuit het buitenland wordt het nog een pak minder eenvoudig he.

Dus meiden: have fun he, enne, morgen staat hier weer een nieuw berichtje!!!

22:30 Gepost door Peggy in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: schattie, miss you, communicatie, vriendschap |  Facebook |

Commentaren

lieveling wat zijn een paar dagen in ons leven samen. ik vind jou heel flink en we zijn bijna terug samen. ga jou ook platknuffelen :-)

Gepost door: anja | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.