18-03-07

Fuck you!

Update ivm mijn vorige postje: bij nader inzien doet het me minder dan ik verwacht had. Ik had namelijk gedacht dat ik er helemaal door in de war zou blijven maar dat is gelukkig niet waar.

Voor zij die het nog niet wisten: ik ben 14 jaar met die vent getrouwd geweest, en het heeft me heel veel tijd gekost om onder zijn invloed uit te geraken maar blijkbaar is het me dan toch gelukt (thanks schattieke!!!).

FuckYou

Dus ik denk dat ik van de week een briefje ga terugschrijven waarin ik uitleg dat ik niet geneigd ben om op bezoek te komen en mijn madam nog minder. Waarin ik zal zeggen dat, als hij dan zo perse iets moet opbiechten, dat hij dat dan toch maar per brief moet doen. En waarin ik zal vragen of zijn kinderen zo weinig voor hem betekenen dat hij er zelfs nog niet naar informeert...

Ik moet zeggen dat ik best geniet van het feit dat ik after all niet met een kater blijf zitten door zijn schrijfsel, maar dat ik me al bij al heel goed en sterk voel. Eerlijkheidshalve geef ik toe dat ik geïntrigeerd ben door de brief, dat wel. Maar bang of zo? Nee hoor, dat niet meer!

05:41 Gepost door Peggy in Privé | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fuck you, brief, biecht, bezoek, ex |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.