17-03-07

From hell

Gisteren, toen ik nog snel even achter pizza ging, kreeg ik telefoon van Nick, mijn zoon. Ik hoorde direct dat hij van streek was en begreep ook waarom: er was een brief gekomen van mijn ex... uit de gevangenis.

Ben onmiddellijk naar huis gegaan en nadat ik de brief gelezen had was er van mijn goede humeur van daarvoor niks meer over. Alleen teleurstelling (omdat hij toch weer contact zocht), afschuw (omdat hij alweer alle schuld van zich afschoof) en medelijden met de kinderen, omdat er uiteindelijk helemaal ... niets over hen in stond. Maar dat weten ze niet, ik ga ze pas straks vertellen wat er in stond, aan de groten toch, de kleintjes mogen het niet weten.

inmate

In het kort komt het erop neer dat hij schattie en mij wil spreken omdat hij iets wil vertellen, iets dat hij nooit heeft willen zeggen. Er is inderdaad wel iets dat ooit gebeurd is maar dat hij vroeger altijd ontkende...

Als het inderdaad dat zou zijn ga ik hem waarschijnlijk nog meer verachten. Vraag is alleen of we er ooit naartoe zullen gaan: schattie is niet geneigd om bij hem op bezoek te gaan en ik al evenmin: we zijn nu bijna 5 jaar samen en in die tijd heeft hij meer dan genoeg uitgestoken om ons het leven zuur te maken.

Als hij nu nog zou aangeven dat hij spijt heeft van wat er gebeurd is en er wil zijn voor zijn kinderen, dan zouden we -misschien- nog begrip kunnen krijgen, maar op deze manier ... Ik weet het niet hoor. Al wat ik weet is dat er nog veel over gesproken zal worden en dat ik me er raar door voel.

06:46 Gepost door Peggy in Privé | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ex, gevangenis, brief, opbiechten |  Facebook |

Commentaren

amaai, zoiets kan ook niet leuk zijn voor jullie

Gepost door: Wildcard | 17-03-07

het is zeker niet leuk dat hij terug komt aanzetten met zijn idiote uitleg en ons van strek brengt. Alle schuld op het meisje steekt die hij volledig uitgemolken heeft en nu dus ook de schuld van alles geeft. Dat hij helemaal niks van zijn kinderen zegt .... dat is het ergste wat hij kon doen want ik ben nu zeker niet geneigd om ook maar naar een woord van uitleg van hem te luisteren. HIj moet ons gewoon met rust laten, al denk ik dat hij dat niet zal doen. voor alles is een oplossing en ik zal zoeken tot ik die heb :-)

Gepost door: schatteie | 17-03-07

Ja erg natuurlijk hé als je met zo iemand ongevraagd in je leven opgescheept zit

Gepost door: Wildcard | 18-03-07

De commentaren zijn gesloten.