03-03-07

Alleeeeeeeeeeeeeez!

Dit is het derde postje vandaag... Ok ik had de tijd en mogelijkheid (schattie was op cursus) maar er moet me toch iets van het hart: waarom krijg ik geen reacties?????

't Is niet dat ik pas meedraai in blogland he, op 9 maart 2006 schreef ik mijn eerste postje. Bijna een jaar Goodlife dus... Heb in mijn categorie op de tweede plaats gestaan dus word gelezen. Er zijn keren geweest dat ik wél reacties kreeg, meer dan één, zelfs wel eens veel. Maar nu, nu is het degoutant stil. Heb net even gecheckt en op de laatste zoveel postjes is er 1 reactie van schattie (omdat ik daar al eens om vraag) en eentje die me niet aanstaat (maar dat je die ook kan krijgen aanvaard ik).

Dus, vertel me eens: wat doe ik in 's hemelsnaam fout??? Zaag ik teveel, is het te depressief, te gekunsteld, te ... WAT???????

 

sad

Ik zei het net, draai nu een jaartje mee en trouw aan mijn fanatieke eigen weet ik ondertussen wat er in het blogwereldje gebeurt. Bezoek regelmatig andere blogs, heb er vele in mijn favorieten staan, kreeg zelfs van Kieran (voor wie ik heel veel bewondering heb omdat hij KAN wat ik wil kunnen) een link op zijn blog...

Heb dankzij zijn eenvoudige en begrijpelijke tips de lay out van mijn posts een standaard uitzicht gegeven: tekst, foto, tekst en moet zeggen dat het me bevalt zo, 't ziet er goed uit.

Weet dat ik niet alle dagen schrijf, hell, zelfs niet elke week, maar toch gaat er nooit heel veel tijd voorbij tot ik weer iets post. De ene keer over mijn relatie, de andere keer over iets leuks dat ik deed, of over mijn werk, ... En al weet ik dat ik nooit de vrouwelijke Hemingway zal worden, toch weet ik dat ik niet slecht schrijf...

Bloggen is voor mij een manier om me te uiten, aan de wereld een blik op mij te geven. Sommige mensen bezitten de gave om hun diepste gedachten te uiten op een heel aangename manier, weten hun woorden goed te kiezen. Zelf ben ik ook best welbespraakt en kan terugvallen op een ruimgevulde vocabulaire maar dingen zeggen hoe ik ze voel, dat is me spijtig genoeg niet gegeven. Ik denk er teveel over na: of het niet té is: te gewaagd, te openhartig, te ... Ach ja, zelfkennis en aanvaarding van dingen is al heel wat he?

Maar toch... vind ik het elke keer weer erg als ik merk dat niemand eens de moeite doet om eens te reageren op wat ik schrijf... 't Geeft me het gevoel dat ik over saaie dingen schrijf, of heel slecht. Wat ik echt wel heel erg zou vinden.... Is dat dan echt zo?

18:24 Gepost door Peggy in Privé | Permalink | Commentaren (5) | Tags: bloggen, vragen, onzeker, reacties |  Facebook |

Commentaren

Blijf gewoon doen zoals je altijd al gedaan hebt. Wanneer mensen zich al dan niet in een postje kunnen inleven, zullen ze van zelf wel een reactie geven hoor ;-)

Gepost door: Wildcard | 03-03-07

Reacties zijn niet alles, dat is helemaal geen goede maatstaf voor een goede blog. ;) Ik lees regelmatig hier wel, maar post niet altijd, hoeft dat dan ook?

Gepost door: Feelfree | 03-03-07

Euh nee, op zich MOET dat niet, maar langs de andere kant kan ik niet zeggen wat voor een zalig gevoel het me nu geeft dat ik eindelijk eens wat feedback krijg...
Misschien verwacht ik teveel van bloggen, beschouw ik het ergens als een soort gesprek met mijn lezers... Heb uitenindelijk al voorgehad dat een post tot een leuke heen-en-weer van reacties leidde...
Reacties geven ook een "we care" gevoel he...
Soit, ik vind het echt tof dat jullie op mijn smeekbede reageerden guys, thanks! Ik kan weer even verder ;)

Gepost door: Peggy | 03-03-07

Dat gevoel heb ik soms ook wel, maar uiteindelijk doe je het toch ook wel voor jezelf. En trouwens, ik lees hier ook best vaak :)
Liefs,
Lauren

Gepost door: Lauren | 04-03-07

mijn lieve konijntje Je moet je niet aantrekken dat je niet altijd feedback krijgt. Ik heb ook niet altijd zin om iets te schrijven en ik lees je blog alle dagen :-). Er zijn genoeg mensen van wie ik weet dat ze je blog lezen maar die schrijven ook nooit iets. Je schrijft goed, zelfs grappig en ook wel heel eerlijk. Miss klein hartje!!!

Gepost door: schattie | 05-03-07

De commentaren zijn gesloten.