28-01-07

Battery level low

Amai, zo moe dat ik vandaag ben geweest, niet te doen!

Eén van de oorzaken daarvan is volgens mij dat ik na enkele maanden inactiviteit nu weer aan de slag ben. En al had ik in het verleden totaal geen moeite met vroeg opstaan en laat gaan slapen omdat ik nu eenmaal aan enkele uurtjes nachtrust voldoende had om goed te functionneren, toch moet ik toegeven dat de afgelopen week heel vermoeiend was en dat ik het ritme van ploegenwerk weer moet gewend worden.

Voor het gemak haal ik er als eventuele bijkomende reden maar ineens bij dat ook voor mij de tijd niet blijft stilstaan en ik tot mijn grote spijt niet meer zo snel recupereer als vroeger...

zo_moe

Beetje bummer dus dat er geen sikkepit fut in me zat want we hadden een poetsdagje gepland. Schattie had echter al heel snel in de gaten dat ik met geen stokken vooruit te krijgen zou zijn en lief als ze is zei ze mij dat ik dan vandaag maar moest rusten. Ik probeerde nog even te protesteren maar liet me toch snel overtuigen en heb met volle tuigen van die rust genoten!

Nu weet schattie gelukkig wel dat ik haar gebaar heel erg waardeer en dat ze erop mag rekenen dat ik haar minstens met evenveel plezier ga helpen en verwennen wanneer haar energiemetertje in het rood komt te staan.

Zometeen nog een beetje genieten van een gezellig avondje en dan vroeg in ons nestje (morgen op met de vroege ploeg ).

Toch denk ik dat ik, eens boven aangekomen, nog wel een wakker momentje zal hebben want ik heb héél veel zin in knuffeltjes, kusjes en wie-weet-wat-nog-meer... Perfect scenario om daarna lekker voldaan in slaap te vallen!
 

20:23 Gepost door Peggy in Schattie | Permalink | Commentaren (4) | Tags: verwennen, verzorgen, lief, schattie, moe |  Facebook |

Commentaren

jij bent dan misschien de papa, jouw vrouwmens is wel degene met kloten aan haar lijf.

Gepost door: Francois | 29-01-07

@ francois Stoer ... jij bent vast een echte traditionele vent ... je kan het misschien eens aan mijn vrouwmens vragen ...

Gepost door: Peggy | 29-01-07

AMAAI Ikke ballen? Dat is een compliment met haar op!

Wie kent peggy dan zo goed dat hij/zij commentaar mag geven over haar?

Maar ballen of niet, ik weet dat ik alles wat ik doe weloverwogen doe en niet om iemand alleen maar plezier te doen.

Zij zal me ook wel met sommige zaken tegemoet komen :-)

Gepost door: schattie | 31-01-07

jij bent moe ... ik voel het in je gedrag. Rust nu toch eens wat schatje zodat ik je terug in levende lijve kan bezig zien dit weekend en daarna!

Gepost door: schattie | 02-02-07

De commentaren zijn gesloten.