21-01-07

Talk the talk

Sinds ik vrijdag eindelijk concrete dingen te horen kreeg op mijn werk zie ik alles weer veel beter zitten! Toch gek wat één goeie of positieve mededeling kan doen voor je humeur en zelfvertrouwen he!

Vrijdagavond had schattie na het werk een afspraak en ze was pas tegen 9 uur thuis. De grote jongens waren ergens gaan logeren en we besloten impulsief om een klein feestje te bouwen met onze 3 jongste kinderen. 't Werd heel plezant, al is er ook wel wat gehuild. Dat kwam omdat de kindjes mijn ma missen, maar het soms moeilijk vinden om er iets over te zeggen. Die avond kwam het er echter uit, ik heb de fotodoos bovengehaald en we hebben allemaal ongelofelijk zitten wenen, maar het heeft ons goed gedaan...

Uiteindelijk was het al half 12 toen we ze naar hun bedje hebben gebracht, en schattie en ik hebben het ons daarna gemakkelijk gemaakt: leuk muziekje op, drankje erbij en babbelen maar.

De foto hieronder is enkele jaren geleden genomen, maar 't gevoel dat erin zit is nog steeds hetzelfde!

Anja_Peggy_2003

 

Babbelen is leuk en dat ene gesprek heeft me enorm veel deugd gedaan, maar keerzijde was dat het tegen achten was dat we naar bed gingen... Enkele uurtjes erna weer op voor de kids natuurlijk dus gisteren een chilldagje, 't was nodig maar ook wel gezellig eigenlijk.

Vandaag is mijn zus op bezoek geweest met haar man en hun dochtertje die vorige week twee werd. Een wolk van een kind, de tijd gaat toch zo vlug voorbij he... 

Jullie hebben het al begrepen: ik heb een zalig weekend gehad en 'k voel me er echt gelukkig door!!!

20:21 Gepost door Peggy in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: gesprek, geluk, schattie, kids, zus, familie |  Facebook |

Commentaren

Geheime tabel Ik ben eens komen keuren of je de geheimen van de magische tabel wel echt begrepen hebt ;-)
Het ziet er goed uit. Ik ben gecharmeerd door je schrijverstalent, je leest erg vlot en dat geeft zin om meer te lezen. Ook viel me op dat je ergens halverwege je blog gestart bent met illustraties bij je posts te zetten. Eerst sporadisch, daarna bijna per definitie. Dat geeft je blog wat meer kleur en kan ik alleen maar aanmoedigen.
Je hebt een leuke blog, doe zo verder. Ik kom in ieder geval nog terug.
Ik ga trouwens dadelijk mijn links nog eens bijwerken want dat is weer een tijdje geleden en denk dat ik jou blog ook een plaatsje geef in die lijst - groetjes

Gepost door: Kieran O'Keeffe | 22-01-07

:) Leuke foto, blijd at je een fijn weekend gehad hebt :)

Gepost door: Wildcard | 22-01-07

Life on earth may be expensive, but it does include an annual free trip around the sun.... Hey schoonzusje,

Belofte maakt schuld en ik heb eindelijk eens de tijd genomen om eens naar je blog te koekeloeren! En mag ik je zeggen dat ik die 'VETGEIL' vind? Of hoe zeggen ze 'keineig' daar in 'Hent'? ;-)
Ik ben trots op je Peggy! Je hebt de laatste jaren bewogen tijden doorgemaakt en ook al zullen er ongetwijfeld nog moeilijke momenten op de voordeur komen aankloppen, ik zie de toekomst met je schattie en de kids positief in!
Anyhow, het heeft mij en mijn 2 madammekes goed gedaan om jullie gisteren nog eens te zien na al die tijd en ik hoop dat we in de toekomst dit wat meer kunnen doen.
Keep the faith and take care!
Over and out

Gepost door: Nonkel J. | 22-01-07

wow nonkel J Tof dat je eens tijd nam om peggy haar blogje te bekijken, ze zal weer heel trots zijn!

Ik vond het gisteren ook enorm leuk, het deed deugd om eens familie op bezoek te hebben.

Volgende keer is het in de tuin, barbecue smeulend en wij zo bruin als bonen!!

Gepost door: schattie | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.