08-12-06

We're OKAY

Gezien de overvloed aan inspiratie tegenwoordig lijkt het me tijd om nog eens wat te schrijven.

Allereerst even een update ivm mijn gezondheid. Mentaal begint die weer heel goed te worden. Fysiek echter is het wat anders: gisteren heeft de orthopedist mij voor de verandering nog maar eens twee weken langer thuisgezet. Volgende week moet ik röntgenfoto's en een scan van mijn nek en wervelkolom laten maken. Misschien vinden we zo het euvel. Ik hoop het in elk geval!

Verder hebben we ons heel de week heel kwaad gemaakt op de man die ons de Chrysler verkocht. Zoals in een eerder postje gezegd begaf die het vorige week voor de zoveelste keer. Gelukkig hebben we een jaar garantie op de motor en daar maken we dan ook zonder schaamte volledig gebruik van!

Maar garantie of niet, de verkoper heeft ons heel de week weer met het ene na het andere smoesje wandelen gestuurd. Hij ging het direct laten maken, we gingen onmiddellijk een vervangwagen krijgen, blablabla ... Yeah right. We hadden via de verzekering 6 dagen een vervangwagen en hadden pas na afloop van die periode een andere nodig. En echt, we gingen die hebben, we moesten ons er vooral géén zorgen over maken...

We wilden hem geloven, hem het voordeel van de twijfel geven maar toch draaide het weer op niks uit: ik heb de vervangwagen van de verzekering gisterenochtend binnengebracht en we hebben nog geen andere auto. Erger nog: Meneertje Belofte neemt zijn telefoon zelfs niet meer op... Tel één en één bij elkaar op en inderdaad: we zitten momenteel zonder wagen.

Pas op, we laten ons er niet om kennen hoor. We proberen zo goed mogelijk onze plan te trekken, en het lukt wel. Geluk bij een ongeluk is wel dat ik in ziekteverlof ben (ik werk op 65 km van huis, en ons magazijn is quasi niet per openbaar vervoer te bereiken - zo sowieso niet gaan gezien ik in ploegen sta...).

Dus je ziet, er wordt fameus met onze voeten gespeeld. Maar ... wij zullen aan het langste eind trekken!!! Hij zal het zich nog berouwen dat hij heeft gedacht dat wij - twee madammekes - ons zouden laten doen.

De inlichtingen zijn ingewonnen, aangetekende brief verzonden en oooooh, ik ga me zo goed voelen als alles achter de rug is want één ding staat vast: wij moeten een goeie wagen hebben en die zullen we ook hebben!

Mooiste van heel het verhaal is dit: schattie en ik voelen ons heel sterk en zullen ons niet laten doen!

To be continued ... :)

21:51 Gepost door Peggy in Gezin | Permalink | Commentaren (1) | Tags: auto, werk, schattie, sterk, vechten |  Facebook |

Commentaren

ja mijne huidige garagist is ook zo enen die me zou durven in't zak zetten. ge tekent als ge nen auto koopt een contract voor bijstand en verzekering voor 5 jaar en als er iets aan is zouden ze doen alsof hunnen neus bloed en het u durven aanraken als ge nie wakker zijt.

Gepost door: Wildcard | 10-12-06

De commentaren zijn gesloten.