22-10-06

Over and done with

In mijn vorige blogstukje schreef ik iets over mijn vriendin, wel die kwestie is uitgeklaard. Niet op een goeie manier maar soit... Er is me in elk geval veel duidelijk geworden. End of subject.

We hebben deze week enorm moeten lachen toen onze dochter vroeg wat P!nk bedoelt met "U + ur hand"  in de gelijknamige single... We hebben gezegd dat ze zich daar nog geen zorgen over moet maken (wie benieuwd is vindt hier de lyrics).

Op het werk veel plezier gehad, ik rijd regelmatig rond op een electrische transpallet (een brommerke wordt het bij ons genoemd) om palletjes van het ene naar het andere magazijn te trekken of om containers te vullen. Dolle pret!

Met mijn schattieke kom ik ook opperbest overeen, we hebben ons leven op veel vlakken gebeterd en zijn best trots op onszelf. Zelfs ik doe mezelf versteld staan, nu ik me met de Chrysler aan de maximumsnelheid hou en geniet van het cruisen wanneer ik op de baan ben.

Deze week gaan we nog veel te doen hebben want op school is het vrijdag halloween en daar moet nog een hele boel voor geknutseld worden, er moet een hekse- en een magere heinpak gemaakt worden dus daar gaan we nog wel zoet mee zijn maar ook daar kunnen we ons wel mee amuseren.

Ikke geen aktief leven? Denk dat er veel achter mij mogen komen...

 

19:12 Gepost door Peggy in Privé | Permalink | Commentaren (7) | Tags: voorbij, p nk, werk, schattie, halloween |  Facebook |

Commentaren

Actief is ... jij die 's morgens om 5u opstaat op voor de kinderen wakker te zijn zodat jij hen nog even kan zien. Zelfs als je weet dat je die dag tot 22u moet werken. Actief is ... jij die computers in en uit elkaar haalt alsof het speelgoed is, er op die manier ook nog eens veel mensen mee gelukkig maakt want je geeft die praktisch gratis weg. Actief is, jij die lekker kookt op de momenten dat je al van 4u 's morgens wakker bent en een hele dag hebt gewerkt, daarna nog eens 45 minuten rijdt om hier te geraken en zeker en vast nog eens bent gestopt om een paar boodschappen te doen ... thuis nog zoveel mogelijk doet om mij tegemoet te komen zodat ik niet te moe word. Actief is, jij die nooit lijkt stil te staan. Al ben je geen lid van een fietsclub, zwemclub en wat nog allemaal meer. Jij bent de actiefste persoon die ik ken ... je stopt niet tot je er bijna bij neervalt. Ik ben trots op jou actiefje!!!

Vrienden zijn: mensen waar je kan op bouwen en nooit geen blad voor de mond nemen. Toch gaan ze je niet onnodig kwetsen want ze zouden je moeten kennen en liefhebben. Voor mij zijn mensen die achteraf doen alsof een vrienschap nooit bestaan heeft niet alleen zielig maar ook nog eens mensen met een rotkarakter.

Gepost door: Je vrouw | 22-10-06

wat is er gebeurd met die vriendin???????????

Gepost door: het meisje | 23-10-06

ja wat is er met die vriendin gebeurd? Het lijkt me duidelijk dat peggy daar niet te veel over wil zeggen, anders had ze dat wel gedaan. Je wil niet alles met iedereen delen he. Ik vertel veel op mijn blog (soms te veel denk ik) maar dat is ook lang niet alles.

Gepost door: TiM | 23-10-06

ik vroeg het maar hoor. het is al goed.

Gepost door: het meisje | 24-10-06

@ het meisje 't is niks hoor, maar ik wil hier geen emotheater opvoeren... ze heeft me gezegd wat er op haar lever ligt en op grond daarvan heb ik mijn conclusies getrokken...

Gepost door: Peggy | 24-10-06

dat vind ik nu eens heel spijtig zenne. Jij lijkt me een heel toffe mevrouw, ze weet niet wat ze mist denk ik.
Jij hebt je schattie, wat heeft zij?

Veel sterkte

Gepost door: Het meisje | 24-10-06

wel ... ik zou het je best eens willen vertellen maar weet je, ze zei me dat ze niet wilde dat er via mijn blog over gecommuniceerd werd... waar wildvreemden commentaar kunnen geven (oh djeez toch)...
en dus leg ik me daar maar bij neer he. Maar weet je wat, stuur je emailadres eens he, k zou wel eens wat nieuwe vrienden kunnen gebruiken... :s

Gepost door: peggy | 24-10-06

De commentaren zijn gesloten.