04-10-06

Humeur - 10 ° C

't Is degoutant he, ik  kreeg net een brief van Mediamarkt. Daar had ik onze digitale camera binnengedaan om te laten herstellen. Tijdje geleden had ik er verkeerde batterijen ingestoken met defecte cam tot gevolg. Het beestje had ons - in promotie - iets van een 200 € gekost. En nu vragen ze ons voor de herstelling zo maar eens even "ongeveer" 482 €!!!

Ik vraag me echt af hoe dat mogelijk is...

Het heeft mijn humeur in sneltreinvaart onder het minpunt laten dalen, zo'n afzetterij. Eén lichtpuntje is er wel, het is maar een bestek, we zijn dus niet verplicht om hem te laten maken... Maar toch, vind het spijtig!

Voor de rest wel goeie dingen te melden hoor, het weekendje met schattie was een groot succes: 2 keer heel lekker Spaans gegeten, stukje 0110 in Antwerpen meegepikt (net de artiesten die we wilden zien: Zita Swoon met Axelle Red, Yasmine, Hooverphonic, Joost Zwegers en Arsenal). Toen begon het te regenen en we moesten toch op weg naar het Sportpaleis voor P!nk he.

Haar concert was schitterend. Veeeeel beter dan het voorprogramma, een Duitse groep (LILI) die echt op niks trokken maar toen P!nk begon, amai!!!

Maandag wel met redelijk zware kater moeten gaan werken maar soit, het was het waard. Heb tegen schattie gezegd dat ik haar nu eens wil verrassen met een weekendje ...

12:17 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed dat ge niet op Deus hebt gewacht, want die vond ik NIET de moeite eigenlijk.
Grappig...We zijn elkaar misschien tegen het lijf gelopen! Ik ben ook naar Zita en Yasmine etc gaan kijken!

Gepost door: Anna Stesia | 04-10-06

. Ohhh! jij bent naar p!nk geweest. Ik wou daar zo hard naartoe, maar ik had niemand om mee te nemen. Spijtig, maar volgende keer ga ik zeker.
En over mediamarkt. Ze zijn goedkoop, maar ik kies toch voor een winkel waar ik van weet dat ik nadien nog een goede service krijg. Niet dat mediamarkt er iets aan kan doen dat de kosten zo hoog zijn, maar over het algemeen denk ik wel dat je bij bv van den borre een betere en snellere service krijgt achteraf.
TiM

Gepost door: TiM | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.