24-09-06

Een week is toch niks he

Even gecheckt, het is al van de 17de geleden dat ik nog eens iets postte. Een hele week geleden dus ... Zij die hier maar per ongeluk terechtkomen zullen daar natuurlijk geen last van hebben, voor mijn "fans" (als ik die al zou hebben): SORRY!

't Is best een drukke week geweest, zondag zijn we met twee kids naar de kermis in Terneuzen geweest, kwestie van eens de toerist uit te hangen en over de grens te wippen he.

Voor de rest heel de week hard gewerkt en mijn vrije tijd redelijk moe doorgebracht. Al hebben schattie en ik nu wel een goede regeling uitgewerkt als ik met de late sta: twee dagen in de week staat zij op en ik de andere dagen. Da's voor ons allebei perfect, ik ben zaterdag heel goed op kunnen staan omdat ik toch wat uitgerust was en mijn schatje heeft ook haar slaapjes gehad. En lokte me zelfs op mijn opsta-dagje in alle vroegte terug naar boven, ze was uitgerust . Nice natuurlijk!!!

Vrijdag op het werk wel een Iets Minder Moment gehad. Ik was namelijk te laat, file op de E17. Aangezien ik 65 km moet rijden eer ik er ben kan dat natuurlijk al eens voorvallen. Vanaf het moment dat ik wist dat ik te laat kon komen heb ik mijn werk op de hoogte gebracht, maar toch ben ik op het matje geroepen, het was nl al iets te veel naar de zin van mijn baas gebeurd. Eerlijk gezegd heeft het me veel meer aangegrepen dan ik wilde en ik ben er tot 's avonds niet goed van geweest. Flauw? Misschien wel maar ik heb mezelf niet gemaakt he...

Soit, zaterdag was ik alweer de oude hoor, heb flink gewerkt. Ik trok het me best wel aan dat ik me zo had laten kennen een dag eerder maar ja, ik had het echt niet verwacht.

Anyway, nieuwe week, nieuwe dingen? We'll see ...

19:30 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.