17-09-06

I'm havin' a ball ;)

Enkele dagen geleden kreeg ik van schattie een nieuwe gsm, de mijne was gevallen en onherstelbaar kapot... En hoe je het ook draait of keert, je bent tegenwoordig niks zonder zo'n ding he. Ik ben dus nu de trotse eigenaresse van een Nokia 6103. Heel leuk hebbedingetje. Kan ermee sms-en en bellen, mms-en, surfen en mailen en nog veel meer. De eerste dingen die ik aanhaalde lukken me wel maar het surfen en zo, daar krijg ik 'm niet voor ingesteld. Geen geduld. Zal dus eens naar de klantendienst van Mobistar moeten bellen en me stap voor stap door het proces laten gidsen. Want hey, als je die features hebt wil je ze natuurlijk ook kunnen gebruiken he.

Gisteren was ik bezig met het zoeken van een beltoon en logo. Even op Orange World gesurft (technologie staat toch voor niks he) en hup de content staat erop. Schattie kwam even zien wat ik toch weer allemaal aan het doen was op de pc en vroeg me voor haar ook een toontje te zoeken. Dat moet je aan mij geen twee keer vragen he, als ik maar op mijn pctje kan tokkelen ben ik tevreden. 't Is de voorlaatste van P!nk geworden, prachtig liedje vind ik dat. De emotie die eruit klinkt, haar stem af en toe heel rauw, mmm. Nog vlug een logootje gezocht ook, het is niet voor niks mijn engeltje he (was het eerste naampje dat ik haar gaf). Terug naar Orange World maar nu met haar gsm en laten keuren. De grote glimlach die verscheen bewees dat ik goed gekozen had!

De ringtone van P!nk was niet alleen omdat we het een zalig nummer vinden, maar we gaan op 1 oktober naar haar kijken in het Sportpaleis! De tickets had ik van schattie gekregen voor mijn verjaardag en vorige week heeft ze me verrast door te zeggen dat we er een weekendje van gaan maken: de 30ste september vertrekken we 's middags naar Antwerpen, we gaan shoppen (jippie!), 's avonds eens een keertje naar de Ladies Palace en we slapen in hotel Docklands. Altijd plezant he, op hotel kunnen gaan, *grijns*.

Zondag de eerste oktober gaan we 's morgens wat wandelen, misschien eens langs de Vogeltjesmarkt want dat is eeuwen geleden. 's Middags trekken we naar het Antwerpse luik van 0110. Een prachtig project als je het mij vraagt! Het begint om 13 uur aan de gedempte zuiderdokken en persoonlijk kijk ik vooral uit naar dEus, Hooverphonic en Zita Swoon.

En 's avonds naar P!nk he. Een straffe madam die ik al een tijdje volg. Niet te beroerd om af en toe een beetje rel te schoppen maar kan heel gevoelig uit de hoek komen. Ik kijk er heel erg naar uit, naar heel het weekend eigenlijk.

't Is altijd leuk om tijd met schattie alleen te hebben en als we dan nog zo'n fijne dingen gaan doen dan is dat gewoon perfect he!

06:53 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pink Is inderdaad wel graaf

Gepost door: Anna Stesia | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.