16-09-06

Amai wat een miserie!

Het is dus inderdaad een echte klucht geworden he, heel de toestand nadat we de Chrysler hebben gekocht.

In mijn vorige bericht schreef ik al dat we alweer een week moesten wachten en gelukkig nog op een vervangwagen konden rekenen,  maar die moest vandaag binnen... Voor 11 uur.

De man die ons de auto verkocht wist dat en we mochten bij hem een auto gaan halen om te gebruiken, die van ons was nog steeds niet klaar ... Soit, wij naar daar om tien uur zodat we nog op tijd in Gent waren om de andere wagen binnen te brengen. Maar vergeet het he, hij had onze platen niet, die moesten nog opgehaald worden...

Toen is schattie in een colère geschoten en heeft haar gedacht eens gezegd. Tenslotte gingen we niet op tijd zijn en moesten we een dag extra betalen door zijn schuld. Een uurtje later belde hij ons op, hij had de platen en een andere wagen voor ons... Wij naar daar en wat ik toen zag heeft mij doen ontploffen van woede:  hij had namelijk het meest wrakkige autootje van zijn wagenpark voorgereden.

Ik stap in, start de motor, schakel in eerste versnelling en geef gas. En er gebeurt niks ... Pas toen ik heel veel gas gaf en de motor meer dan 4500 toeren per minuut draaide ging het bakje een beetje vooruit. Een héél klein beetje. Ik heb er met moeite 50 meter mee gereden en ben dan razend kwaad weer aan de kant gaan staan.

Ben naar de politie gereden en heb daar mijn beklag eens gedaan.  Maar die konden me niet helpen al gaven ze me wel de raad om mijn licht eens op te steken bij de Kamer van Koophandel.

Soit, om een lang verhaal kort te maken: hij heeft ons nog gebeld en nu heb ik een redelijk deftig vervangwagentje gekregen. En heeft hij heel plechtig beloofd de Chrysler zo snel mogelijk volledig in orde te maken. Ben nog steeds benieuwd ...

 

21:29 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

amai leuk is anders maar goed dat jouw schat eens van her oren heeft gemaakt

Gepost door: nextlevel | 17-09-06

De commentaren zijn gesloten.