10-09-06

The story continues ...

Gisteren mochten we de Chrysler gaan halen en we waren al vantevoren redelijk lacherig, gaat het wel in orde zijn. Jullie verklaren me misschien voor gek, maar we hebben ons ondertussel wel al heel goed geïnformeerd en kunnen terugvallen op de garantiewetgeving. We staan sterk dus hebben we er moed in.

Zo gezegd, zo gedaan he, wij naar daar, die pipo start de auto en wenst ons een goede reis (hij durfde zelfs te zeggen dat we niks moesten betalen en dat terwijl we toch een jaar garantie op de motor hadden gekregen, ik zou dus sowieso niks betaald hebben!).

Wij op weg naar huis en ik reed achter schattie aan. We waren nog maar net op weg en ik zie witte rook uit de uitlaat komen, en er druppelde vocht uit. Heb teken gedaan dat ze aan de kant moest gaan staan. Ze had trouwens niet veel verder kunnen rijden want op dat moment was de temperatuur weer maximaal en het oliepeil nihil.

Hem terug opgebeld en gezegd dat hij kon zien dat het in orde komt, hij beloofde prompt om een oplossing te zoeken. Toch hebben we ondertussen een klachtenbrief geformuleerd, we blijven niet bij de pakken neerzitten. Eens benieuwd hoe het gaat aflopen maar gelukkig heb ik nu de vervangwagen nog he (waarvan de bijkomende huurdagen sowieso door hem gedragen zullen worden!).

Nog even iets anders: vanochtend weer vroeg opgestaan en ineens kreeg ik telefoon, op het scherm van mijn gsm lichtte op "D belt". De schrik sloeg me even om het hart want D is mijn ex ... Die enkele maanden geleden tot 2 jaar effectief veroordeeld is maar niet gevonden kan worden. Als hij me kan bellen betekent dat dat hij nog steeds op vrije voeten is. Ik denk dat ik dus straks eens naar de politie ga bellen om te zeggen dat hij heeft geprobeerd om mij te contacteren. Het maakt me bang om te weten dat hij hier elk moment kan opduiken en als ik hem kan tegenhouden zal ik dat met alle middelen doen...

07:33 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.