05-09-06

Wheels

Gisteren zo fier als een pauw naar het werk in de nieuwe wagen. Spijtig genoeg duurde die fierheid niet echt lang want toen ik er bijna was begonnen er lampjes te branden en ging er een signaal af. Vond niet wat het was maar heb voor alle zekerheid schattie op de hoogte gebracht zodat die al eens kon uitzoeken wat het kon zijn.

's Avonds goed kunnen vertrekken, laat haar dat weten, om vijf minuten later terug te bellen: motor oververhit. Depannage gebeld (en amai, ik ben zo content dat we dat hebben he, ondertussen zijn ze mij toch al meer dan een keer moeten komen helpen) en me moeten laten takelen. Er blijkt een enorm olieverlies te zijn.

Kijk daar krijg ik nu het sch**t van he, er was ons verzekerd dat we zeker nog 2 jaar kunnen rijden en we hebben tenslotte een jaar garantie gekregen wat toch niet niks is. Dat zou toch een beetje vertrouwen moeten scheppen. Maar als je dan de eerste keer dat je wat kilometers doet met die wagen al direct aan de kant moet gaan staan omdat temperatuurmeter op het maximum staat ... Niet goed he.

We hebben besloten om naar een diagnose-centrum te gaan en hem daar eens helemaal te laten nakijken. Het resultaat krijgt de verkoper onder zijn neus gedrukt. En hij kan zorgen dat de auto wordt zoals hij hem beloofd heeft: in orde! Een woord is tenslotte een woord en hij moet niet denken dat hij dat woord niet moet houden omdat hij met 2 madammekes te maken heeft die niks van auto's kennen. We kennen er inderdaad niks van maar wel van vervelend doen als we onze goesting niet krijgen ...

12:23 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

that's the spirit wel tof dat we nu met zo'n tof huurwagentje rijden hé!

Gepost door: anja | 05-09-06

Groot gelijk tegenwoordig moet ge nogal uw ogen openhouden of ze zetten u in't zak waar ge bijstaat...

Gepost door: WildCard | 05-09-06

De commentaren zijn gesloten.