03-09-06

Hello privacy :)

De eerste schooldag is achter de rug en het jaar kan goed van start gaan. JOEPIE!!! Ach, ik begrijp best wel dat het voor die kinderen weer een jaartje zuchten en steunen wordt, zeuren over toetsen en leerkrachten die hun slecht behandelen.

Maar wat mij betreft is het weer terug naar de routine, kindjes die voor de verandering niet elke dag de laatavondfilm willen zien (waardoor wij natuurllijk héél weinig privacy kregen), ... Dus daarom hallo rust, herwonnen privacy en kinderloze avonden.

Buiten het in orde brengen van de schooltassen was er maar één andere bezigheid dit weekend: onze "nieuwe" auto poetsen. Want de vorige eigenaar had het blijkbaar met orde en netheid niet zo nauw genomen en hij was ronduit vuil. Soit we hadden er dan ook een goeie deal aan gedaan dus dat namen we er graag bij. En ik mag zeggen, onze moeite is beloond want nu staat er voor onze deur een hele mooie, propere maar vooral grote Chrysler Voyager te pronken en we zijn er heel, héél trots op en kijken al uit naar de tripjes die we vanaf nu met ons allemaal kunnen maken!

20:05 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

belachelijk! waarom kinderen hebben eigenlijk?

Gepost door: charlien | 04-09-06

Pfff ik zou me zo'n reactie niet mogen aantrekken eigenlijk maar doe het toch. Net of je met het krijgen van kinderen al je vrije tijd en privé voor de volgende -tig jaar opschort.
We zien onze kindjes heel graag, laat daar absoluut geen twijfel over bestaan. Maar ook een mama (en zeker twee) verdienen het om af en toe eens van wat rust en tijd zonder kinderen te mogen genieten.
Daarom dus!

Gepost door: Peggy | 04-09-06

excuse maar dat was een degoutante reactie, charlien
Mijn moeder was ook altijd ergens wel blij als het schooljaar terug begon - who can blame her?
Mijn moeder is een geweldige vrouw die haar man en kinderen doodgraag ziet, maar mag ze ook af en toe wat rust ja?

Gepost door: Anna Stesia | 04-09-06

lieve schat laat je humeur niet verpesten door mensen die het niet waard zijn. Charlien weet duidelijk niet waar ze het overheeft, heeft het kind uberhaupt wel kinderen? 5 kinderen die 2 maanden constant aanwezig zijn is geen lachtertje. Vooral niet wanneer je moet werken. Niet alleen wij maar ook de kinderen zelf zijn heel blij dat het school is. Het belangrijkste is dat wij er altijd voor hen zijn en jij weet zowel als ik dat we goeie ouders zijn. Dus charlien als je dit leest, ga je opmerkingen maar ergens anders neertypen want als je niks zinnigs te zeggen hebt dan één lijntje onzin hoeft het op deze blog niet meer!

Gepost door: anja | 04-09-06

Grof Al is dit hier een open forum, dat was wel heel erg straf van die charlize! Wie denkt die wel dat die is??????? Ons ma en pa waren er altijd voor ons tijdens de vakanties en ze genoten daar vast en zeker evan. Ze waren ook wel blij dat we terug naar school konden. Waren ze daarom monsters???? NEEN!
Charlize, welcome to the real world! Ouders hebben ook tijd nodig voor zichzelf. Jij hebt geen kinderen neem ik aan? Ik ook niet maar ik vind het heeeeeeel erg wat je schreef hoor.
Mijn zus heeft net een babietje gehad en hoe graag ze ons klein manneke ook graag ziet, ze snakt nu al naar een dagje rust zonder kind.
Moest ik tegen ons zus zeggen dat ze belachelijk is omdat ze een dagje rust wilt, ik denk dat ze niet aarzelt om een vuile luier in mijn gezicht te smeren!
Beetje opletten voor je spreekt Charlize!

Gepost door: Het Meisje | 04-09-06

voila bij deze is bewezen dat miss charlien ongelijk had en heeft...:)

Gepost door: Anna Stesia | 05-09-06

De commentaren zijn gesloten.