31-08-06

Twee keer voor ne frank euh 4 cent zeker?

Allez ik zal er ineens nog eentje bijdoen he. Moet nog vertellen hoe mijn week tot hiertoe geweest is.

Maandag gaan werken, die avond telefoon gekregen dat ik niet moest gaan op dinsdag wegens geen werk. Dinsdag genoten van een onverwacht dagje verlof en om schattie een plezier te doen ons huisje helemaal spic en span gemaakt en gezorgd dat het eten klaar stond tegen dat ze thuis kwam. Flinke ikke!!!

Woensdag nog steeds niet veel werk en ik stond met de vroege. Daarom maar gevraagd of ik om tien uur naar huis mocht en dat was geen probleem. Ik content natuurlijk.

Vandaag ook gaan werken. 't Ging goed maar er is wel iets ergs gebeurd, mijn teamleader is om een ons onbekende oorzaak gevallen, en het was een erg lelijke val. Gevolg: ze is met de ambulance weggevoerd. Gelukkig voor haar is ze getrouwd met een meisje dat ook bij ons werkt. Die was in no time bij haar. 'k Weet niet hoe jullie erover denken maar ik denk dat ik het toch zalig zou vinden moest schattie bij mij zijn ... Ik hoop maar dat het niet te erg was, geloof dat ze morgen net in verlof gingen.

Voila, da's mijn week tot hier toe in een notedopje. Misschien nog eens een update in het weekend he.

20:20 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

callcenter jij werk in een call center hé ? valt het mee voor je ?

Gepost door: Wildcard | 31-08-06

@ wildcard Nee hoor, ik werk niet in een callcenter maar ben magazijnbediende. En ja, het valt inderdaad wel mee, ik doe het wel graag en heb leuke collega's

Gepost door: Peggy | 01-09-06

:) Simplement te souhaiter un bon we :)
n'hesites pas à me contacter si un echange de liens te tente, j'en serais ravie :)

Gepost door: kadomi | 02-09-06

De commentaren zijn gesloten.