27-08-06

Me so ...

... happy. Sorry geilaardjes, hehe. Wat niet wil zeggen dat horny niet van toepassing is natuurlijk , heb al afgesproken met mijn madam om vroeg in ons bedje te kruipen...

De reden van mijn enthousiasme is eenvoudig: ik zit aan mijn pc-tjes te prutsen en het gaat allemaal goed. Ontoegankelijk geworden schijf (mét foto's van verlovingsweekendje) terug opengekregen, de nodige back ups van alles gemaakt en nu weer een propere XP-installatie aan het doen op de schijf in kwestie. Daarna nog een extra kopie op dvd zetten van de bestanden die op deze computer staan, kwestie van zeker te zijn; in het verleden durfde ik uit nonchalance die dingen namelijk wel eens vergeten met een boze en teleurgestelde schattie tot gevolg omdat al haar gegevens weg waren. En dan alle hardware ombouwen naar de andere pc.

'k Had er een tijdje geleden graag nog mijn beroep van gemaakt (informatica dus) maar het is anders uitgedraaid. Toen ik moest besluiten dat ik professioneel nooit in dat door mij zo geliefde wereldje ging vertoeven verloor ik alle moed om er - zelfs maar als hobby - nog maar mee bezig te zijn. Da's nu gedaan en het is echt zalig om me weer bezig te houden met mijn onderdeeltjes die gaandeweg goed werkende pc's worden.

Schattietje is aan het kuisen, ikke aan het spelen, alles eerlijk verdeeld zou ik zo zeggen .

17:48 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dat van dat kuisen ... hm, eerlijk verdeeld? hahahaha. Neeje, ik heb me nu ook weer niet doodgewerkt zondag en vond het wel leuk om alleen te zijn met mijn trekker en dweil.

Gepost door: schattie | 28-08-06

heel goed ik ben een hele grote fan van je blog. Heb je een foto?

Gepost door: het meisje | 30-08-06

Je schrijft niet meer? Helabakes waarom lees ik niks meer van jou ?
Ik mis je verhalen.............. wanneer lezen we meer?

Gepost door: Het Meisje | 31-08-06

De commentaren zijn gesloten.