26-08-06

Over sletjes en zo

De week is voorbijgevlogen. Ik heb heel veel gerust en gelukkig heb ik haast geen pijn meer aan mijn rug en zal ik maandag weer kunnen gaan werken. Dat hebben we dan ook weer gehad. Maandag kunnen we trouwens de onze "nieuwe" auto gaan halen, dus het zal ineens een drukke dag worden.

Dit weekend blijft een vriendinnetje van Sofie slapen, en dat zullen we geweten hebben, de dametjes hebben tot na twaalven lawaai liggen maken (zijn 7 en 8 jaar, wat wil je nu?) en eerlijk gezegd waren we net op het punt dat we moordneigingen begonnen te krijgen toen ze eindelijk stil werden.

Schattie vroeg vanochtend na het ontbijt aan het logeetje welke kousen ze wilde aandoen, maar ze antwoordde dat ze die niet droeg, ze ging haar "sletjes" aandoen. Wij keken elkaar aan en schoten in een gigantische lachbui. Sletjes aandoen? Toen we een beetje gekalmeerd waren en vroegen wat ze ermee bedoelde, bleken het "sleffers" te zijn, haar flip flops. Het zal waarschijnlijk nog lang duren voor ik er geen slappe lach meer van krijg.

Voor de rest een rustig weekend voor de boeg he, proberen om de kids hier een beetje creatief bezig te houden (en vooral rustig) en zelf een beetje bij rusten, maandag loopt de wekker immers weer om vier uur in de ochtend af ...

12:07 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het weer? Is het niet wat te koud om nog sletjes aan te doen?:-p

Gepost door: AnnaStesia | 27-08-06

De commentaren zijn gesloten.