20-08-06

Oops I did it again ...

Djeez, ik ben weer heel teleurgesteld in mezelf. Nee, ik heb deze keer geen domme dingen gezegd of zo. Maar wel iets heel stoms gedaan.

Ik heb namelijk batterijen die niet herladen mochten worden in ons opladertje gestoken en daarna in onze digitale camera. Uiteraard had ik niks gemerkt, we hebben een aantal batterijtjes in roulatie en er is nog nooit iets misgelopen. Tot ... de batterijtjes uit de afstandsbediening van de xbox opwaren en de kids die in ons bakje dropte en er opgeladen exemplaren weer uithaalde. Het was nooit nodig dus nu checkte ik natuurlijk ook niet of het gewone of herlaadbare waren toen ik batterijtjes nodig had.

Het werkte zelfs, ik heb er nog foto's mee gemaakt en die vrijdag nog bekeken. Maar gisteren wilde ik ze downloaden naar de pc en zag dat er een wit goedje vanonder aan de camera hing, en ik kreeg bijna een appelflauwte. Dat witte goedje is nl kenmerkend voor uitgelopen batterijen en nu, na vele keren proberen krijg ik het ding niet meer aan de praat, de batterij-oplader ook niet trouwens.

Kan mezelf dus wel voor het hoofd slaan, was zo blij met dat toestelletje dat ons leventje zo levendig vereeuwigt. Zonder problemen en zonder talent voor fotografie welteverstaan. Want dat heb ik absoluut niet. Maar sinds we die camera hadden maakten wij ook mooie, grappige en geinige foto's zonder problemen. En ik ben zo bang dat dat nu een tijdje gedaan gaat zijn...

Dus eerste werk morgen: informeren of het gerepareerd kan worden!!!

 

12:10 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

schatje je mag niet zo streng voor jezelf zijn, iedereen kan zoiets tegenkomen. Vooral met die batterijen

Gepost door: anja | 20-08-06

Blijven lachen al ist groen...Iedereen komt zo'n dingen ooit wel eens tegen.
Ik duim mee dat het te repareren valt:)

Gepost door: AnnaStesia | 20-08-06

De commentaren zijn gesloten.