15-08-06

Vrij dagje

Vandaag lekker lang geslapen, tot bijna half negen. Dat is niet van mijn gewoonte maar ik heb ervan genoten. Toen ik wakker werd even naar beneden gegaan om te zien of de kinderen iets nodig hadden en daarna lekker terug bij schattie in bed gedoken. Haar zachtjes wakker gemaakt en samen een beetje onnozel gedaan (één van onze hobbies ).

Om iets voor tien opgestaan en genoten van lekker ontbijt met het hele gezin samen, iets dat niet zoveel voorkomt.

Voor de rest van de dag hebben we geen plannen gemaakt. Al komt er straks wel een vriendin langs met haar pc die een raar - ze heeft het langs de telefoon laten horen en het is echt raar - geluid maakt. Aangezien ik een echt computerfreakske ben heb ik me de laatste jaren ontpopt tot aanspreekpunt voor vrienden en familie wanneer er iets aan hun computer scheelt.

Toch hoort dat voor mij niet bij verplichting maar bij hobby en ontspanning, vind het zalig om ermee bezig te zijn. Kan uren surfen wanneer ik opzoek waar het probleem ligt en voel een enorme voldoening wanneer het probleem opgelost geraakt.

Vanavond filmpje huren en gezellig kijken in bed en wie weet nog een leuke activiteit om de avond mee af te sluiten voor het slapen gaan ...

11:23 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.