07-08-06

Monday monday :)

Zaterdag zoals gezegd niet al te veel gedaan, lekker rustig op mijn gemakske mijn lijstje afgewerkt en voor de rest wat gelezen. Oh, wel heel lekkere verse lasagne gemaakt, daar kruipt toch ook wel wat tijd in (ondertussen Bubbles gespeeld op de pc).

's Avonds naar de receptie van alweer een collega van schattie die trouwde en daarna toch maar weer naar Gent afgezakt, het was nog te vroeg om al naar huis te gaan. In het café van een andere ex-collega van haar beland en daar honderduit gebabbeld. En het café om vijf uur mee gesloten ;)

Daardoor gisteren alweer een luie dag, ik ben pas 's middags enkele uurtjes gaan slapen (had schattie mee en we hebben voor mijn ogen toevielen nog lekker even geknuffeld) en na het eten nog even tv gekeken om dan weer te gaan slapen. Meer moet dat niet zijn he?

En ja hoor, voor het eerst in weeeeeken kan ik nu eindelijk eens zeggen dat ik 9 (NEGEN) uur geslapen heb en it felt great! Moet straks pas om twee uur beginnen dus heb nu nog even tijd voor mezelf.

Ah, mag ik niet vergeten: toen onze zonen zaterdag thuiskwamen hadden ze een poesje bij, het zat langs de kant van de weg, helemaal onderkomen. Ze hadden al overal aangebeld maar het was van niemand en ze hadden het dan maar mee naar huis gebracht. 't Was er erg aan toe: heel angstig en over de oogjes zat een dik wit vlies, bij navraag bij de dierenarts bleek dit het derde ooglid te zijn dat oa bij ziekte hun oogjes beschermt. We hebben het poesje apart gezet om onze andere katten niet te besmetten indien het idd ziek zou zijn en vanmorgen zijn we het naar de dierenarts gaan brengen, moet het zometeen afhalen. Eens benieuwd of het erdoor gaat komen, 't is zo'n schatje: een week of 3 à 4, pikzwart (zo wilde ik er eentje) en zooooooooo lief!!!

10:05 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.