05-08-06

Slapen?

Amai, de tijd vliegt toch. De tijd om mijn stukjes te schrijven is er niet altijd en dat vind ik wel spijtig maar soit er zullen vast wel ergere dingen zijn he.

Donderdag was mijn laatste werkdag van deze week, schattie had me gevraagd om mijn recupdag te verzetten naar vrijdag zodat we dan samen thuis zouden zijn. Ik was wel blij toen ik donderdag naar huis kon, was hondsmoe want had de weken ervoor heel veel gewerkt en slecht geslapen dus ik was wel eens aan een beetje rust toe.

Tot mijn spijt kon ik zoals ik voorzien had echter niet rusten, het was donderdagavond (lees nacht) weer heel laat eer ik kon gaan slapen en ik moest vroeg terug op om Annelies weg te brengen , die vertrok op kamp met de scouts.

Doordat ik nog altijd niet deftig had kunnen slapen ook vrijdag me de hele dag slecht gevoeld en eigenlijk hebben schattie niks aan ons dagje samen gehad.

Maar vandaag voel ik me al wat beter, heb toch zoiets als een nachtrust achter de rug (een uurtje of 6 denk ik) en om iets na 7 deed ik mijn ogen open en merkte tot mijn opluchting dat ik me eigenlijk redelijk goed voelde. Oef. En er staat dan vandaag misschien veel op het programma - boodschappen, opruimen, wassen, ... - toch heb ik me voorgenomen om het kalm aan te doen zodat ik eindelijk mijn batterijtjes eens terug opgeladen krijg want zo constant op het randje van je energie balanceren is zelfs voor mij teveel!

08:47 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.