23-07-06

Trouble in paradise

For better and for worse, in sickness and in health. Dat zijn de woorden die je altijd hoort wanneer er in een film wordt getrouwd. En het zijn de woorden die voor mij weergeven waar een huwelijk voor staat.

Het is immers pas in de mindere momenten dat je elkaar kan, maar ook moet bijstaan, dat je kan laten zien hoever je voor elkaar wil gaan.

Tot mijn spijt laat ik wel eens een steek vallen, verlies vaker mijn geduld dan ik zou willen, reageer soms onbegrijpend wanneer er iets gebeurt dat me niet aanstaat. Maar ik ben superwoman niet, heb geen eindeloos geduld en geef soms eens het verkeerde antwoord.

Maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat mijn liefde niet oprecht is, integendeel... Toch worden bovenstaande dingen vaak verkeerd aangezien als een gebrek aan affectie. Wat ik niet wil en daarom ...

Wanneer ik dus mijn geduld weer eens verlies zal ik het volgende keer iets langer volhouden, wanneer ik iets niet begrijp zal ik volgende keer extra mijn best doen om de dingen wel te begrijpen en wanneer ik iets verkeerds zeg zal ik volgende keer mijn woorden tien keer wikken en wegen voor ik ze uitspreek.

Maar (en dit is rechtstreeks aan jou schattie) betwist het feit, dat ik jou héél erg graag zie en zonder jou niet kan leven, alsjeblief niet want dan ben je fout ... Leer alsjeblief begrijpen dat ik een mens ben, net zoals jij, niet zonder fouten maar met een heleboel liefde. Voor jou, als je ze wil...

09:59 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

geduld geduld is een schone deugd.iets wat jullie beiden nodig hebben.hoop dat er niks ernstig is,dan nog komen jullie er zeker uit.

Gepost door: cedric | 23-07-06

nee hoor er is niks ernstig. De gemoederen die weer verhit geraakten na een misverstand enz... Je moet dus niet ongerust zijn over ons. We komen er in derdaad wel uit!

Gepost door: voor cedric | 24-07-06

De commentaren zijn gesloten.