22-07-06

Evolutietheorie volgens Peggy

Je zou me hier op dit moment moeten zien zitten, ben me aan het klaarmaken om voor de tweede keer samen met schattie op een Casa Rosa-fuif op de Gentse Feesten te gaan werken (thema van vandaag: disqu'au cocteau). Al wel m'n lange broek & kousen aan maar toch nog even lekker in bh voor de pc, kwestie van het nog niet té warm te krijgen.

Al lijkt het verfrissende onweer elk moment te kunnen losbarsten, de struiken in onze tuin zwiepen heen en weer en we hebben de bliksemschichten al door de lucht zien trekken. Schitterend!

Van mij mag het echt wel. Ik ben dan wel een fan van goed weer en kan er ook redelijk goed tegen maar ik denk dat wij bleekneuzen hier niet voor geschapen zijn, enkele weken achter elkaar tropische temperaturen verdragen is teveel voor ons gestel. Zou daar geen theorie over bestaan, over hoelang een soort erover doet om zich aan een klimaat aan te passen?

Als je de berichtgeving terzake mag geloven gaat het niet meer zo heel lang duren eer we hier altijd zo'n temperaturen hebben tijdens zomers die langer zouden duren... Ben benieuwd of wij dat nog gaan meemaken!

21:07 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

klimaat nog een beetje meer ozon in de lucht jagen en we hebben binnenkort palmbomen in onze tuin... jipie!

Gepost door: Leen | 22-07-06

De commentaren zijn gesloten.