20-07-06

Sex? YES PLEASE!!!!!

Hoe komt het toch dat je mensen pas kan boeien met sensatie, dingen die misschien net of helemaal niet mogen en consoorten? Vertel je over iets anders dan krijg je horen dat het saai is, dat er best wat meer actie mag zijn.

Nochtans gebeuren er in mijn leventje genoeg dingen die wel de moeite waard zijn hoor, maar om die nu maar meteen out in the open te gooien? Ik weet het niet, niet alleen omdat ik dan het risico loop dat mensen zich een (onterecht) beeld van mij gaan vormen, maar ook omdat ik niet alleen ben...

Maar soit, 'k wil wel eens wat leuks vertellen hoor ...

Over hoe ik op dit moment verlang om alleen met haar te zijn, niemand in de buurt, alleen zij en ik... Hoe ik haar langzaam zou verleiden, in haar ogen kijken, me langzaam naar haar toebuigen en een zacht zoentje op haar mond zou geven. Nog eentje. Haar hoofd vast te nemen en naar me toe trekken. Me aan m'n gevoel overgeef terwijl onze kussen wilder en hartstochtelijker worden. Dat onze handen op dat moment een eigen leven beginnen te leiden, we elkaar betasten en strelen waar we maar kunnen.

We kennen elkaar door en door maar elke keer dat dit gebeurt is nieuw, een zalige tocht, gekruid met zuchtjes en kreuntjes, ondeugende woordjes en hete blikken. Telkens weer word ik week onder haar handen en laat ze me zweven op golven van ongeremd genot.

Ze zeggen dat, wanneer je echte liefde vindt, het gevoel met de jaren beter wordt. En 't is waar, we ontdekken nog steeds nieuwe dingen aan elkaar, worden het nooit moe om elkaar te verrassen en te verwennen.

Sex? YES PLEASE!!!!!

18:10 Gepost door Peggy in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

why talk about it ....

Gepost door: anja | 20-07-06

De commentaren zijn gesloten.