19-07-06

What a day :)

Zoals gezegd gingen we gisteren naar zee met Annelies, Kristof en Sofie. Nog voor we vertrokken hadden we een klein incidentje: van onder onze auto (die eens een nachtje buitengeslapen had) klonk een zacht gemiauw en toen ik ging kijken bleek er een klein poesje te zitten. Even nagedacht en tot de conclusie gekomen dat we geen tijd hadden om heel de buurt af te lopen om te zoeken of iemand het miste. Ik heb dan maar besloten om het in onze veranda (= ons kattepaleis) te zetten en we zouden dan 's avonds wel zien.

Dus wij op weg, en een dik uur later kwamen we aan in Middelkerke. Het zoeken naar een parkeerplaatsje was niet zo evident en ik ben dan maar wat verder gereden naar Westende, waar we een pracht van een plaats vonden vlak bij de dijk. Gelukkig maar want als je met 5 bent heb je een boel bij.

Omdat het toch bijna middag was besloten we eerst te eten (bij La Terrazza, Priorijlaan 35). We moesten even wachten maar het was méér dan de moeite waard!!! Na onze lunch zijn we richting strand vertrokken, en hebben ons daar geamuseerd met de kids. Enkele uurtjes later alles weer opgeruimd en richting dijk, ze wilden immers ook nog even op een gocart rijden en daarna terug huiswaarts getrokken. Nog even gestopt in de Carrefour en dan op weg.

We waren nog niet goed op weg of we hoorden op de radio dat er een ongeval was geweest en dat er een file van 25 km was. Ik ben de snelweg dan maar afgegaan en we zijn binnendoor gereden. In Brugge zijn we gestopt en hebben daar gepicknickt langs de kant van de weg (uiteraard vonden de kids dat heel leuk) en dan weer voort. Om héél moe aan te komen, inmiddels was het al kwart na negen. Alles uitgeladen en gaan slapen. Met een goed gevoel, het was geslaagd.

04:33 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

** nog een fijne dag toegewenst! grts,

joris

Gepost door: joris | 19-07-06

Info Verfrissing nodig? Bekijk de test met 's werelds eerste P.O.A. (Public Outdoor Airco) op onderstaande link!

Gepost door: P.M. | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.