19-07-06

Happiness

't Is niet de eerste keer dat ik het erover heb en 't zal zeker niet de laatste keer zijn maar als ik me goed voel mag iedereen het weten!

Ik heb een heel mooie madam (on the inside and on the outside) die me de ruimte geeft, zowel om mezelf te ontwikkelen als wanneer ik tijd voor mezelf nodig heb, kinderen die niet alleen een plezier zijn om naar te kijken (ja ik heb mooie kinderen en hoewel ik vind dat uiterlijk niet alles is ben ik toch heel content dat die van mij alle 5 plaatjes zijn) maar die dan ook nog eens manieren hebben, vrienden die ik met schattie deel en waarmee we heel veel plezier delen maar ook enkele vrienden van mezelf (bij allemaal kan/kunnen ik/we terecht met onze mooie momenten maar ook wanneer het eens wat minder gaat) en een job die ik graag doe.

Daarom erger ik me zo aan mensen die (ok ik ga proberen om op zijn minst toch objectief te blijven) ogenschijnlijk helemààl niks hebben om over te klagen maar dat toch constant doen, nag nag nag ...

Zoals mijn collega vanochtend. Ik kwam om 5 na half 6 binnen en ben normaal de enige die al gaat klaarstaan (al durf ik ook wel nog een sigaretje gaan roken maar dat geheel terzijde natuurlijk). Toch stond zij er deze morgen ook al. Toen ik haar vroeg waarom antwoordde ze dat de kleedkamer (waar de meesten wachten tot het tijd is) toch vol zat met negerinnen (als het druk is wordt er veel beroep gedaan op interimkrachten) "waar toch niks mee aan te vangen valt". Mijn gedachte op dat moment? GET A LIFE!!!!!!

17:37 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.