13-07-06

I'll be there 4 u

Toen ik het enkele maanden geleden heel moeilijk had omdat ik vanalles te verwerken had en het niet aankon en me daardoor volledig in mijn eigen wereldje opsloot, heb ik het schattie heél moeilijk gemaakt. Het maffe is dat ik wist dat ik mijn storm kon doorstaan dankzij haar al heb ik haar bij momenten echt rot behandeld. Toch gaf ze me de kans om door het dal te gaan om zo weer de berg op te klimmen. Dankzij haar steun heb ik veel dingen hun plaatsje in mijn leven kunnen geven en ben ik een evenwichtiger mens geworden.

Nu schattie voor hetzelfde staat, emoties die te overweldigend zijn en ze niet weet of ze het wel aan zal kunnen, wil ik diezelfde rots in de branding zijn voor haar. Onvoorwaardelijk. Zonder commentaar. Een oor als ze wil praten, een schouder om op uit te huilen, een arm om geborgenheid te vinden.

Ik zal wachten tot ze een manier vindt om alles wat haar bezighoudt te vertellen, al moet ik moeite doen om haar niet te verstikken met al mijn vragen. Weet dat ik haar tijd moet geven. En zal dat doen ...

09:21 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:) Dat is dus wat ze noemen: in goede en slechte dagen...;-)
Good luck with everything girl

Gepost door: Anna Stesia | 13-07-06

De commentaren zijn gesloten.