07-07-06

Verslagje - slot

Zaterdagnacht sliepen we wél goed, en na een lekker ontbijtje checkten we al vroeg uit. In plaats van het griezelweggetje terug te nemen besloten we langs de andere kant te gaan en dwars door Dublin te rijden. We zijn maar 1 keer een klein beetje verkeerd gereden maar zaten algauw terug op de goeie weg.

Om twaalf uur leverden we de auto af en besloten nog even langs de lokale shopping mall te gaan. Om daar oa een hapje te eten maar dat was het slechtste idee dat we daar hebben gehad. Het eten was ronduit afschuwelijk en we hebben het gewoon laten staan. Zijn lekker in het zonnetje gaan zitten op een terras en hebben op ons gemak wat gedronken tot het tijd werd om terug naar de luchthaven te gaan.

Wij waren ruim op tijd maar ons vliegtuig niet, gevolg was dat we met twee uur vertraging terug aankwamen in Brussel en omdat het al elf uur voorbij was de trein niet meer konden pakken. Dus maar een taxi genomen en daarna met afschuw geconstateerd dat we met het geld dat we de chauffeur moesten betalen gerust nog een nachtje langer in ons hotelletje hadden kunnen blijven...

14:53 Gepost door Peggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.