29-06-06

Verslagje – deel 1

Goh, niet te geloven dat het al meer dan een week geleden is dat we trouwden. De tijd gaat toch ongelofelijk snel voorbij eigenlijk….

Vorige week woensdag, de dag dat schattie en ik in het huwelijksbootje stapten. Het weer zat een beetje tegen, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken, zelfs niet voor de barbecue die we gepland hadden, het zou wel loslopen. ’s Morgens moesten we nog enkele dingen in orde maken, ik heb bijvoorbeeld de barbecue nog in elkaar geknutseld, groentjes moesten gesneden en bloemen gehaald. Het werd al snel middag, er werd gegeten. Daarna ons omgekleed, kindjes klaargemaakt en op weg naar het gemeentehuis.

Daar aangekomen zagen we dat er enkele kindjes van Annelies’ klas ons op stonden op te wachten. Uiteraard vonden we dat een héél leuke verrassing. Dan snel naar binnen, we waren al een beetje laat.

De ceremonie zelf was kort maar krachtig. En dan kwam het moment suprême: de ringen. Uiteraard heb ik even moeite gehad om de ring om schattie’s vinger te krijgen (misschien toch nerveuzer dan ik wilde toegeven?), dan was het mijn beurt om de ring te krijgen en toen mochten we rechtstaan, Mrs and Mrs!

Tijdens het buitengaan werden we door iedereen gefeliciteerd en natuurlijk was er wel iemand (dankjewel zusje) die met rijst gooide.

Vervolgens gingen we naar huis, we hebben kaartjes en kado’s in ontvangst genomen (allemaal heel hartelijk bedankt). Mijn jongste zusje en haar vriend hadden een origineel (???) kado bedacht, we kregen een doorschijnende fles met een hele hoop groene smurrie in, met daarin massa’s stukjes van 1, 2 en 5 eurocent. Tussen de bedrijven door werden er foto’s gemaakt, gelachen en gedronken.

De barbecue was ondertussen aangestoken maar wilde niet echt op gang komen tot mijn oom met een geniaal idee aankwam: wakker het smeulende vuur aan met de haardroger! Zo gezegd zo gedaan en even later konden de eerste saté’s opgegeten worden.

Al bij al is het een heel prettig feestje geworden, ’s avonds werden de stoelen aan de kant geschoven en hebben we gedanst, schattie en ik openden met Come What May uit Moulin Rouge, zaaalig nummer. Dan lekker gek gedaan, we waren allemaal al een beetje zatjes maar dat kwam de sfeer alleen maar ten goede. In de kleine uurtjes bleven we nog maar met drie over (schattie, haar getuige en ik) en hebben we echt ongelofelijk maf gedaan en ons te pletter geamuseerd.

Voila, dat was in een notedop onze trouwdag, volgende keer krijgen jullie ons reisverslagje…

07:44 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Maf Amaai maf, haha, zeg wel!!! Als ik er aan denk moet ik nog lachen zeg. Tof dat het zo een leuke dag voor jullie werd en ik moet zeggen ik heb er ook van genoten :-) Ik wens jullie echt een gelukkig leven toe hoor. Groetjes uit Denemarken! P.

Gepost door: Patricia | 29-06-06

love is the most splendid thing ... bedankt om mijn vrouw te zijn!

Gepost door: anja | 29-06-06

Kei leuk Echt kei leuk om effe rond te neuzen in je blog.
Ik wens jullie samen een fantastische tijd.

Gepost door: Laura | 12-07-06

De commentaren zijn gesloten.