14-06-06

Niet meer moe, zelfs voldaan ...

Dat ene extra uurtje werken had me toch wel meer vermoeid dan ik dacht. Vanochtend dus, nadat ik schattie naar het werk had gebracht, terug bedje ingedoken. Om om elf uur zonder al te veel enthousiasme de wekker te horen aflopen. Maar soit, het heeft me deugd gedaan.

Net zoals de welkome verfrissing die ons vandaag te beurt valt. Gisteren was het op het werk moordend warm, ik hoop dat het er al een beetje afgekoeld zal zijn. Het onweer gisterenavond was in elk geval hevig genoeg, en natuurlijk net toen ik onderweg was naar huis. 't is één van de weinige dingen die me bang maken in de auto, hevige regenval, schrik voor de Verschrikkelijke Putten Vol Water die door de eindeloze stroom vrachtwagens worden gemaakt, ... Ik moet er niet van weten!

't Gaat trouwens heel goed op het werk, dankuwel. Ondertussen ben ik er al goed ingeburgerd en begin ik mezelf te profileren als kandidaat voor promotie. Ja, ben nog ambitieus en waarom zou ik het niet proberen?

12:30 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

promotie in de lucht Wat voor werk doe je? Ik werk al 4 jaar als administratief bediende maar promotie zit er niet in. Ik ga er wel voor maar het wilt maar niet lukken. Het zal waarschijnlijk wel aan mezelf liggen. Ik wens je alvast veel succes.

Gepost door: Trien | 14-06-06

jij komt er wel lieve schat, die promotie komt wel. Ik weet zeker dat je je lieve mooie tandjes in het beestje zet en je binnen de kortste keren krewleader bent. Zoland je maar niet vergeet dat je eerst veel moet leren en je weldra een gedreven en bedreven kracht wordt en het je niet zal ontbreken en ze je niet zullen vergeten. Ik weet zeker, dat voelde ik van in het begin, dat je op het werk die je nu doet een streepje zal verdienen op je hemdje. Dus doe zo verder, weet dat ik ontzettend trots op je ben en je grootste fan ben!

Gepost door: anja | 14-06-06

omdat ik weet ...; dat Crewleader met een C is en niet met een K wil ik mezelf toch verbeteren. Ik weet dat jij een nogal ..... verbeterbeestje bent en ik wil je deze keer voor zijn!

Gepost door: anja | 14-06-06

@ Trien Ik werk als magazijnbediende bij een onderdeel van Katoennatie in Kallo. Hele toffe job, en het fantastische eraan is dat haast iedereen onderaan de ladder begint en dan de kans krijgt om dingen bij te leren en zich zo te bewijzen.

Gepost door: Peggy | 15-06-06

promotie in de lucht in een magazijn? ok....

Gepost door: trien | 15-06-06

@ Trien In een magazijn ...? Klinkt nogal laatdunkend, vind je niet? Als je bedenkt dat je in een magazijn kan beginnen aan de controle, dan met de machines leert rijden en zo verder kan naar het bureau en de administratie en vandaar naar het kader en verder naar boven denk ik dat er bij ons wel degelijk promotie te maken valt... Om trouwens nog terug te komen op je eerste reactie: waarschijnlijk ligt het inderdaad aan jezelf, je zou misschien eens een positieve attitude kunnen proberen!

Gepost door: peggy | 15-06-06

promotie in de lucht lange tenen

Gepost door: Trien | 15-06-06

@Trien Helemaal niet, wel trots op wat ik doe ...

Gepost door: Peggy | 15-06-06

De commentaren zijn gesloten.