11-06-06

Edward Scissorhands achterna ...

Gisterenmorgen werd schattie, mijn slaapmonster, om half vijf wakker. Resultaat van een hele week lekker kunnen slapen en in de watten gelegd worden door ondergetekende... Geintje, ze was gewoon uitgerust en daardoor heel vroeg wakker. In tegenstelling tot wat ik dan doe (stilletjes zijn) heeft ze me euh, laten merken dat ze wakker was en zodoende waren wij heel vroeg op.

Wat een verhaal om mee te beginnen, haha.

Tegen de middag hadden we al vanalles gedaan en na het eten besloot ik om me even te leggen terwijl schattie een douche nam. Toen ze eronderuit kwam hoorden we door het open raam een ijselijke gil, duidelijk van onze jongste die bij de overbuurvrouwen aan het spelen was.

Wij natuurlijk in zeven haasten de straat over en wat bleek? Sofie had, terwijl de oudste overbuurvrouw het gras aan het maaien was, het nodig gevonden om eens onder de grasmachine te ... voelen!!! Overal bloed natuurlijk, kind ontroostbaar en die twee oude dametjes de bibber in hun benen van het schrikken.

Naar de dokter van wacht gebeld en direct naar daar en die zei dat ze heel veel geluk heeft gehad, dat haar hand of vingers eraf hadden kunnen zijn. Nu heeft ze enkel een paar snijwonden die zelfs nog redelijk meevallen.

Echt, elke keer als ik denk aan wat er had kunnen gebeuren word ik misselijk; ze gaat daar heel veel spelen want de dametjes (twee zussen van 77 en 82) zijn gek op haar en ze mag daar helpen: konijntjes voeren, de plantjes uit hun grote tuin verzorgen, ... En dat vind ik wel prettig, ze leert daar dingen die ze nergens anders kan leren. Maar eerlijk gezegd ga ik vanaf nu toch wat vaker checken wanneer ze daar is...

18:11 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.