04-06-06

Kaartje = AF!!!

Eindelijk, ons kaartje is af en kan verstuurd/afgegeven worden.

Het ontwerp was nochtans al heel lang af. Tot ik het verloor, het ging ineens niet meer open. Even getreurd (had er toch wel héél veel werk ingestoken) en dan een nieuw gemaakt. Waarvan ik net de definitieve (allez ja, schattie moet haar goedkeuring nog geven he) versie heb opgeslagen. En al zeg ik het zelf, het is mooi.

't Komt nu steeds dichterbij en we kijken er volop naar uit. Toen we gisteren te gast waren op het huwelijk van een collega van schattie en haar vriendin (nu vrouw dus) voelden we allebei toch wel kriebels, "binnenkort is het aan ons".

Alles is zo goed als gepland, hier en daar nog een beetje fijntunen. Dinsdag zijn we gezellig een dagje samen thuis en gaan we previewen voor de kleren van de kids.

De gedachte die we daarvoor hadden is vrij klassiek (jongens hetzelfde aan en meisjes idem) en wij hadden besloten om alles al te kopen om gezaag te vermijden. Maar helaas, dat was buiten ons Tristanneke gerekend. Bijna vijftien en zéér op zijn uiterlijk gesteld. Met daardoor soms de gekste wensen/eisen. Deze keer klonk het "maar mama, ik wil niks aandoen in het bruin, ik heb een hekel aan die kleur." Spijtig genoeg hebben wij echter wel voor bruin, beige en aanverwante kleuren gekozen dus zal hij er zich moeten neerleggen (al zal hij uiteindelijk de enige zijn die toch inspraak zal krijgen... Tieners, ... zucht!).

Gelukkig heeft hij wél een goeie smaak en weet hij zich altijd leuk te kleden dus ik vertrouw maar op de goeie afloop en troost mezelf met de gedachte dat ik niet écht toegeef ;)

08:24 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.