02-06-06

In retrospective

Schattie zei me vanochtend iets dat me vanbinnen heel gelukkig maakte: dat we ons nu zorgen maken omdat we -door het geld dat we misliepen- geen Groot Feest kunnen geven, maar dat we enkele maanden geleden zelfs niet wisten hoe we de week erna konden overleven...

't Is een waarheid als een huis, we zullen nu onze creativiteit moeten inschakelen want dat er gevierd zal worden staat als een paal boven water. Maar het wordt hier thuis, minder genodigden en vooral veel eigen inbreng. Dat het leuk wordt is nu al een feit: schattie wordt die dag mijn vrouw dus is het de mooiste dag van mijn leven.

Maanden geleden was het wel anders, toen hadden we geen geld voor kappers, reisjes, kleren, ... Toen was het allemaal volgens een zeer strikt budget en vaak kwamen we zelfs dan niet toe. Als ik eraan terugdenk heb ik echter geen slecht gevoel, met schattie aan m'n zij kan heel de wereld me gestolen worden en kan ik alles aan.

Toch ben ik blij dat we nu op die korte tijd toch al een betere financiële situatie hebben kunnen opbouwen en ik geniet dan ook enorm van de zonnebank, kleertjes kiezen voor de kids, kapper, .... Life is great!!

09:55 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

voila ik heb naar je blogje gekeken ... je stak me door dat ik dat nog niet gedaan had hé :-) Enne, ik heb geen echte stress meer want volgens mij wordt het de mooiste dag van ons leven en daarna .......... DUBLIN here we come

Gepost door: anja | 02-06-06

De commentaren zijn gesloten.