02-06-06

Il Castrato

Al enkele weken worden we regelmatig overvallen door verschrikkelijk vieze geurtjes: onze poes Vlek is absoluut in z'n puberteit geraakt en vindt dat ie klaar is voor het Grote Werk. Hij laat overal zijn geurtje achter en ik kan je verzekeren dat er lekkerder dingen zijn om te ruiken wanneer je uit bed komt.

Maar vanaf vandaag zal daar verandering in komen: om kwart na tien word ik bij de dierenarts verwacht, en het beestje weet uiteraard niet wat 'm boven het hoofd hangt maar 't is nodig: in plaats van het Grote Werk wordt het Geen Werk. Het werd zo erg dat hij onze Stip (eveneens van het mannelijk geslacht maar reeds gecastreerd) probeerde te onderwerpen aan zijn paringsdrang dus er moet wat aan gedaan worden ...

Ik kijk er niet echt naar uit, ben niet zo goed in deze dingen (mijn maag keert nu al binnenstebuiten) maar een ander moment bleek te moeilijk dus ik ga flink zijn met ons ventje.

09:20 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vlek ... zat me aan te kijken in de veranda, hij lijkt ok en is een paar gram lichter en veeeeel kalmer. Stip is nu waarschijnlijk vrij van zijn pogingen tot .... althans ik hoop het. Anders hebben we wel duidelijk een gaykoppeltje katten en dat moet OOK kunnen hé!

Gepost door: anja | 02-06-06

De commentaren zijn gesloten.