28-05-06

Ikke in de media

M'n hoop van gisteren kwam uit: zogauw we aan de Anspachlaan kwamen waar de muziek ons tegemoet schalde en iedereen met een grote glimlach rondliep, werd ik gegrepen door de good vibe die er hing. Iedereen begroet en dan in ons pakje gehesen: we gingen rondlopen als roze potloden. Wie goed naar het VRT- of VTM-nieuws keek heeft me misschien gezien :).

De fotografen wisten onze outfit ook wel te waarderen want we hebben herhaaldelijk moeten poseren. Vandaag al eens gezocht of ze al online stonden maar helaas. Indien ik er eentje vind die geslaagd is post ik 'm misschien nog wel ...

We waren ongelofelijk opgelucht dat de regen tijdens de stoet even ophield, kou had ik niet en iedereen was goedgezind. De potloodjes en flyertjes die we uitdeelden bleken niet genoeg voorradig want op het einde van de optocht waren we volledig door onze voorraad.

Na afloop met mijn schattietje een pitta gaan eten en dan op ons gemakje weer naar het station om de trein huiswaarts te nemen. Alwaar ik mijn klopje kreeg want ik kampte met chronisch slaapgebrek de laatste week. Ik heb op de trein dus maar een half uurtje mijn ogen toegedaan (en mens dat kan toch wel deugd doen ja).

Bij aankomst in Wetteren nog snel naar de supermarkt om een krant, het interview dat me vorige week werd afgenomen stond erin (De Standaard, katern DSM). Ondanks haar belofte had de journaliste nagelaten om het eerst door te sturen zodat ik het nog kon nalezen. Er stonden dan ook enkele missers in (ik zou oa op mijn achttiende voor de eerste keer getrouwd zijn terwijl ik 21 was), maar geen ernstige flaters.

Al bij al was het een heel geslaagde dag, m'n zorgen even van de baan en meer vroeg ik niet. En nu ga ik verder naaien, m'n hemd is bijna af ...

12:21 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

media geil? we hebben jullie verhaal in de flair gelezen en in de tv express en zowat overal. Ondertussen dit artikel ook gelezen. Het is opnieuw hetzelfde verhaal.

Gepost door: Dorien | 05-06-06

De commentaren zijn gesloten.