20-05-06

Werken op zaterdag, pffff

'k Moest vanmorgen om zes uur beginnen en werd om half zes weer wakker. Veel te laat natuurlijk! De wekker was om vier uur afgelopen en ik had (stom, sotm, stom!!!) hem afgezet. Dacht dat het niet nodig was om de snooze op te zetten. Toen ik weer wakker werd besefte ik direct dat het al te licht was.

Bon, gelukkig heb ik een goeie werkgever. Ik heb onmiddellijk gebeld om te zeggen dat ik me overslapen had en dat ik iets later zou zijn. Het was dan ook nog eens heel hard aan het regenenn, dus zoals altijd lekker doorscheuren was er ook niet bij (ik ben bang als het regent).

Uiteindelijk was ik niet zo heel veel te laat, een half uurtje maar. Ik had een beetje gehoopt dat m'n dagje beter vooruit zou gaan maar dat bleek niet zo :( De dag bléééééf maar aanslepen en als je dan weet dat het in de magazijnen nu heel benauwd is door de hitte van eerder deze week, dan snap je wel dat het werken niet echt aangenaam is nu. Maar soit, gelukkig is de werkdag na heel veel zuchten toch tot een einde gekomen.

Bij thuiskomst schattie eens goed vastgepakt en dan naar de electrozaak gereden om onze stofzuiger te gaan ophalen. En nu is mijn schatje naar de winkel om alles voor de volgende week in huis te halen; zo zijn we weeral klaar voor de volgende (werk-)week en is de circel rond. Grote verschil: volgende week zaterdag werk ik niet, jippie!

17:17 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.