20-05-06

trouble with friends

Eén van de dingen die ik enorm in m'n schattie waardeer is dat ze geen loose ends in haar leven heeft en als die er al zouden zijn zorgt ze uiteindelijk dat oude ruzietjes en gedateerde meningsverschillen worden bijgelegd. De meeste mensen kiezen er volgens mij voor om zich niet te laten kennen wanneer er eens iets voorvalt maar laten daardoor volgens mij kostbare vriendschappen verloren gaan. Maar niet zo bij schattie, al kunnen er jaren voorbij gaan, toch kiest ze ervoor om op zijn minst te proberen om dingen uit te praten en dan ziet ze wel wat er gebeurt.

Zo waren er twee zussen uit haar vorige woonplaats waar ze heel goed mee bevriend was, saman met haar toenmalige vriend. Door omstandigheden raakte de relatie verzuurd maar ze had me al gezegd dat ze hoopte dat het ooit nog goed zou komen. Wat enkele weken geleden ook gebeurde.

Waar ik heel trots over was overigens, ben van mening dat het veel meer moeite vergt om ergens over te praten en misschien je fouten toe te geven dan alles te laten zoals het is.

Dus toen vorige week een andere vriend van ons verkondigde dat hij vond dat schattie met de twee zussen maar geen contact meer moest hebben werd ik heel boos (hij is dan misschien schattie's vorige partner maar denk dat ik terecht meen dat hij niks meer te beslissen heeft ...?). Hij is iemand die heel erg in het verleden blijft hangen en is volgens mij gewoon jaloers dat zij wel sterk genoeg is om verder te gaan en hij zelf niet. Hij had zelfs het lef om te zeggen dat, als wij hen zouden uitnodigen op ons huwelijk, hij dan zou wegblijven. Wel, voor mi j hoeft hij niet te komen hoor, wat denkt hij wel?

17:26 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.