09-05-06

Nog meer heet van de naald

Soms doe je iets terug na een lange tijd, en pas dan merk je hoe erg je het gemist hebt. Waarom je het heel die tijd niet gedaan hebt weet je vaak niet, zelfs niet dat je het miste maar als je er dan mee bezig ben voel je het wel.

Precies zo gebeurde toen ik alles voorbereidde om weer eens iets te naaien na toch wel een hele lange tijd. Ik denk dat het al zeker vier of vijf jaar geleden is dat ik nog eens iets maakte (herstellingen niet meegerekend maar daar heb ik dan ook een gloeiende hekel aan).

Ik was dan ook enorm in mijn nopjes toen ik gisteren op mijn gemak alle patroonboeken bij Veritas doorbladerde, op zoek naar het patroon dat het meest leek op wat ik in gedachten had. Het was moeilijk om te kiezen dus ik heb 3 patronen gekocht voor een broek, 1 voor een hemd en ook nog twee voor een vestje - al weet ik nog niet of ik dat effectief ga dragen, 't kan warm zijn in juni he.

Dan nog alle basisbenodigdheden he, patroonpapier, nieuwe machinenaalden, kleermakerskrijt, ... Daarna de stoffenwinkel binnen, mooi stofje gekocht en naar huis.

En nu komt het erop aan om consequent te zijn en alles te doen zoals het moet. Dat is namelijk heel belangrijk om een goed resultaat te bekomen en dat is natuurlijk wat ik wil. Dus ga ik inderdaad volgens het boekje (ook maar weer gekocht, wie weet krijg ik op een bepaald moment wel met een moeilijke handeling te maken en dan komt zo'n boek enorm van pas) werken. In het verleden durfde ik dat wel eens achterwege te laten, met de gekste dingen tot gevolg. Maar dat gaat nu niet zo zijn, wil dat schattie me mooi vindt in wat ik voor onze dag gemaakt zal hebben ...

19:13 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

-- succes met de naaiwerken, hopelijk bekom je het gewenste resultaat.
groetjes

Gepost door: dingske | 09-05-06

Trouw Doe flink je best meid!!!!!Jullie trouw zal zeker perfect zijn.Jullie verdienen het!!!

Gepost door: cedric | 09-05-06

De commentaren zijn gesloten.