06-05-06

Zomerzot, schoenen en geluk

't Zomerzot is in mijn hoofdje geslagen, en ik zal het geweten hebben.

Je zal me nooit of te nimmer met een rokje zien, ik voel me er absoluut niet comfortabel in. Dan moet ik namelijk op letten op hoe ik ga zitten (zeker niet op mijn eigen boertige manier met mijn benen open in de zetel zitten), ik vraag me constant af hoe mijn benen eruitzien, ... Maar niet vandaag. Ik heb vanochtend na onze douche (jaja, wij gaan gesjellig samen in de douche ...) gezwind een mooi grijs rokje uit de kast gehaald, een kort overslagrokje in een hele mooie kleur grijs.

Eén probleem natuurlijk, als je nooit rokjes draagt heb je ook geen schoenen die erbij passen he... Ik heb enkele weken geleden wel twee paar "geklede" schoenen gekocht maar de kleur paste er absoluut niet bij. Dus maar even mijn gewone schoenen aangehouden en op jacht gegaan. Naar schoenen die wel mooi bij het rokje stonden. En dan toch nog even een kledingzaak, waarom ook niet he (achterliggende gedachte was dat we toch niks in onze kast hadden hangen om mee naar de receptie van schattie's collega te gaan die vandaag getrouwd is).

Heb een enorm mooie geklede broek gekocht, knielang voor mensen met een normale lengte, voor mij is het een driekwart-broek ;).

Tussen de bedrijven door ook min of meer besloten om mijn trouwkleren zelf te maken (het l'histoire se répète-gevoel bekruipt me wel een beetje maar soit) want ik heb op een foto in een etalage het mooiste hemdje van de wereld gezien en wil DAT...

Net een verfrissend badje genomen, groot onderhoud gedaan en ik voel me er helemaal klaar voor...

Toch nog even meegeven dat ons leven terug on track is na de gebeurtenissen van de laatste week. Het contact met ... en ... heeft ons goed gedaan en we hebben (denk/hoop ik) allemaal het gevoel dat het goed komt. Natuurlijk moeten onze partners hun vertrouwen in ons hervinden, maar op dezelfde manier als ik eerder te koppig was om op te geven, ben ik nu heel koppig van plan om mijn blik op één doel te richten: voor m'n schattie zorgen zoals ik ooit beloofde. Ik voel me sinds enkele dagen heel rustig, vol goeie moed en moet zeggen dat dat een zalig gevoel is!!!

17:15 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.