05-05-06

Life in modern society

Probeer maar eens een ticket te boeken zonder in het bezit te zijn van een kredietkaart. Al gedaan? Spannend he, want je bent er quasi zeker van dat het toch niet gaat lukken.

De wereld is overgenomen door creditcardholders, niet eerlijk!!! Niet alleen word je in bijvoorbeeld hotels als compleet achterlijk beschouwd als je zo'n ding niet in je bezit hebt, je hebt ook haast geen toegang tot alle goeie deals, de koopjes, de interessante dingen.

Toen ik dus vandaag op zoek was naar de goedkoopste vlucht van en naar Ierland voor onze huwelijkscitytrip botste ik keer op keer op deze vervelende hindernis. Nu zal het erop neer komen dat ik naar het reisburo moet gaan (waar ik natuurlijk niet diezelfde schitterende voorwaarden krijg als online, of wat dacht je???) ipv het gemak te krijgen van een snelle en vlotte afhandeling via het net.

Nieuwe media? Ik ben 200 % voor, echt waar, maar ik hoop dat er in de toekomst ook voor minder kapitaalkrachtige mensen leuke dingen uit de bus komen.

Om te sluiten: eigenlijk ben ik maar aan het zeveren, ben nog steeds goedgezind maar moest het toch effe kwijt.

Voor iedereen: een heel prettig weekend gewenst, ga het er zelf ook van nemen ;)

15:45 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Credit card Kan je geen kaart lenen van familie of vrienden en het hen cash terugbetalen? Ik heb ook zo geen kaart, maar toen ik met mijn vriendin een Ryan Air vlucht boekte, betaalden we met de kaart van haar broer. Daarna direct op zijn rekening gestort. Zo konden we vliegen aan web-tarief van 0,19 euro + ongeveer 15 euro taksen...

Gepost door: liza | 05-05-06

ben efkes komen bijlezen heel fijn dat het weer zo goed gaat met jullie!
groetjes

Gepost door: dingske | 05-05-06

De commentaren zijn gesloten.