01-05-06

Over pijn en verveling

Vanmorgen werd ik om zes uur wakker, was heel goed uitgeslapen want we lagen er gisterenavond heel vroeg in. Ik besloot naar beneden te gaan en wat te lezen. Zo gezegd zo gedaan, ik nestelde mij in ons makkelijke zeteltje met één van de boeken die we onlangs hadden gekocht en liet me meevoeren in het verhaal.

Op een gegeven ogenblik wilde ik wat gaan verzitten, deed dat en onmiddellijk verspreidde een scherpe pijn zich door mijn rug. Ik wist niet wat er gebeurde en ben stil blijven zitten tot het ergste voorbij was. Zo bleef ik zitten lezen, af en toe naar adem happend van de pijn.

Toen schattie beneden kwam zat ik daar nog steeds zo dus vertelde ik haar wat er gebeurd was. Ze heeft me mee terug naar boven genomen en terwijl zij in de douche stond viel ik prompt in slaap. Niet dat ik uiteindelijk toch niet uitgerust was maar ik was vermoeid door de pijn. Ze heeft me laten slapen en heeft de dokter van wacht gebeld. Die was er al een uurtje later.

Het verdict: een verschoven tussenwervelschijf en minstens twee weken plat liggen. Pffff dat is nu net iets voor mij, ik kan nooit stilzitten (behalve aan de pc, hihi). Nee even serieus ik denk graag van mezelf dat ik een redelijk aktief persoon ben dus het zal niet makkelijk zijn om me aan de doctors orders te houden maar het moet. Ik wil hier niet te lang mee zitten en wil ook snel terug van de pijn vanaf want die is vreselijk.

Bon, in elk geval kan ik nu eindelijk alle boeken die hier al zo lang liggen te slingeren, lezen. Op het menu: mijn erotische romannetjes, het vervolg op Dances with wolves en het vierde deel van de stam van de holebeer. Mijn literaire ik zal in elk geval de eerstkomende weken niets tekort komen...

15:09 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heyz, Alvast veel beterschap! =)

Gepost door: FairyTaleGirl | 01-05-06

De commentaren zijn gesloten.