30-04-06

Looking back and forward

Vandaag leek weer een schitterende dag te worden. Goedgezind opgestaan en een beetje gek gedaan. Als vanouds en ik ben er goed in ;).

Tot op een gegeven moment mijn tweede oudste zoon heel vervelend begon te doen over een futiliteit. Poef, weg goed humeur. Ik was enorm kwaad want het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Het meest kwaad ben ik altijd omdat ik effectief kwaad word in plaats van het naast me neer te leggen.

Soit. Om een lang verhaal kort te maken: voor de rest van de middag ben ik niet echt te genieten geweest, ik heb het een beetje moeilijk vandaag. Met wat er allemaal gebeurd is, wat ik mee veroorzaakt heb en waar het toe geleid heeft.

Mijn voornaamste gevoel hierbij is wel dat het tot iets beters leid, tenslotte zijn schattie en ik alles nu echt wel aan het analyseren om te zien waar er iets kan verbeterd worden. Toch heeft het ook verdriet gebracht om dingen die verkeerd gingen en ik moet mijn weg nog een beetje vinden in mijn nieuwe dagindeling: vroeger bracht ik mijn dag hoofdzakelijk achter de pc door, nu heb ik me voorgenomen dat niet meer te doen. Ik die vroeger altijd dacht dat ik zo'n makkelijk mens was om mee te leven moet nu toegeven dat ik me veel te veel afsloot van alles en dat is echt wel even schrikken...

Gelukkig ziet schattie wel dat ik het moeilijk heb en is ze heel geduldig met me. Bedankt schat!!!

18:29 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.